Ha kórház, akkor hálapénz, ha étterem, akkor borravaló. Folyamatosan zavarban vagyunk: kinek mennyit illik adni a számlán szereplő összegen túl?

(Forrás: otvenentul.hu, bogyó által)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@Evikati: Az újságos fiúval már itthon történt az eset:-D
huebschen
Én se kapok senkitől. Egyébként meg már lassan mindenhol kerek összegre emelték az árakat, úgyhogy egyáltalán nem érzem kellemetlennek, hogy ami visszajár, azt megkapjam.
Orvosi tapasztalatom nincs, fizetek épp elég tb-t, nem megyek magánorvoshoz.
dilike
hálapénzt nem adtam, de mint utólag kiderült, anyám adott a főorvosnak helyettem.
borravalót ált adok, nagyon [email protected] helynek kell lennie, ha nem adok. kivételt a törzskocsma képez, ahová átjárunk kávézni a kollégákkal. egyszer akartam adni, még mikor erre a melóhelyre kerültem, de a pultos azt mondta, tőlünk nem fogad el. :)
Evikati
Be kell vallanom, hogy ma is adtam egy eladónak az OBI-ban. Ilyen fickóval még nem találkoztam. Mindent előteremtett a 20-as listámon szereplő (kőműves által felírt) anyagok közül. Azt hittem más világba csöppentem. Az ilyen ember megérdemli, mert "fehér holló".
Zwei
@Evikati:)
talán "feketén" adta:!:D
Evikati
@Zwei: Nem, de nagyon rendes volt. Udvarias, készséges és szaktanácsokat adott a fiamnak. Cipekedett (nem volt a feladata), és előre köszönt. Ma már egy bolti eladótól ez is kitüntető figyelmesség:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.