Az Omega hangmérnöke és mindenese, Küronya Miklós február 18-án épp feleségéért ment autójával, mikor a csepeli útkereszteződésben hirtelen belerohant egy másik személygépjármű – tudta meg a Blikk.

Az ütközés olyan szerencsétlenül történt, hogy Kürönya életfunkciói már a helyszínen leálltak. A mentősök azonnal kiérkeztek a helyszínre és sikerült újraéleszteniük a férfit, aki ezután még hetekig kómában volt. Mivel úgy tűnt, a hangmérnök egyre jobban van, ezért a múlt héten levették a lélegeztető gépről, de sajnos a szíve végül feladta a szolgálatot. Kürönya Miklós 65 évesen hunyt el.

Az Omega tagjai gyászolnak, hisz nemcsak hangmérnöküket, hanem barátjukat is elveszítették. A tagok közül Kóbor János értesült elsőként a tragédiáról, ő a szomorú esetről a következőket nyilatkozta:

Többet vesztettünk egy hangmérnöknél, hiszen az Omegát sosem csak azok alkották, akik a színpadon álltak. Miki legalább harminc éve a zenekar tagja volt, a szó szoros értelmében véve. Ráadásul több felvételünkön is zenélt, főleg basszusgitáron játszott. Nagyon benne volt, és még nem fogtuk fel, hogy nincs többé.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.