Viharos széllökések, csípős hőmérséklet, havas eső. Ez jellemzi eddig az áprilist, viszont a Köpönyeg.hu előrejelzése alapján az ünnepek alatt sem fogunk jobban felmelegedni.

Pénteken a napsütés mellett gomolyfelhők fognak megjelenni az égbolton. Ezekből főként az ország keleti felén lehet számítani záporra, hó-vagy jégdarára. A kora délutánig sokfelé lesznek heves (60-90 km/h) szélmozgások, majd nap ezt követő részében mérséklődni fog a légmozgás. Délután 10 fok körül alakul a hőmérséklet, de a viharos szél miatt sokkal hidegebbnek érezzük majd.

Szombaton napközben fokozatosan megnövekszik a felhőzet, és nyugat felől szórványosan lehet eső, zápor, a hegyekben havas eső is.

Az előrejelzés szerint vasárnap erősen felhős lesz az ég, elszórtan előfordulhat némi csapadék: zápor, a hegyekben hózápor. A szél észak-keletire fordul és még jobban megerősödik.

Húsvét hétfőn szintén borongós időre van kilátás, déltől egyre többfelé esővel, a hegyekben havas eső, hó is hullhat. Az ÉK-i, É-i szél többfelé fokozódhat viharossá. Kellemetlenül hűvös idő lesz, néhol csak 5 fok körül alakul a csúcsérték.

Kedden a nap első felében még többfelé alakulhat ki eső, zápor, hózápor, majd délutánra csökkenni kezd a felhőzet, valamint a légmozgás is gyengülni fog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.