Ha húsvét, akkor kalács, sonka és torma. Na ez rém unalmas, valljuk be. Persze, finom, de minden évben ugyanez a menü, és egy idő után már nincs benne semmi újdonság. Havas Dóra és Fördős Zé viszont egy gasztro show-n bemutatott két olyan új ízkombinációt, amivel jó eséllyel fel tudod dobni a húsvéti menüt. Reggelire tökéletes választás lehet a sonkás-tormás quiche, míg a desszertek közül a csokoládés éclair fánkkal aratsz majd biztos sikert.

Forrás: gasztro-tv.hu
Feltöltő: Gasztro TV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.