A napokban Gyurcsány Ferenc nyolc hónapos fiával, Marcival készült képét osztotta meg a Facebookon, korábban Szanyi Tibor MSZP-s EP-képviselő tett hasonlóan. A Blikk most annak járt a végére, miért ekkora trend ez.

Gyurcsány Ferenc a lapnak azt mondta, sokan kérték, hogy mutasson közös fotót és meg akarta előzni azt, hogy valaki egy titokban készült képpel harsogja tele a médiát. 

Szanyi Tibor elmondta, hogy egyrészt a saját, nem pedig politikai oldalára rakta fel a képet, másrészt pedig ki az, aki nem lágyul el, ha a gyereke kerül szóba.

Kiszelly Zoltán politológus a Blikknek annyit mondott, hogy ezzel átlagos ember képét tudják mutatni a nyilvánosság felé, noha sokan rossz szemmel nézik a trendet, mert úgy gondolják, a politikusok a gyerekeikből akarnak maguknak tőkét kovácsolni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakurasz
Persze amikor az átlagember telefossa a fosbukkot a szar "pocaklakós", meg "jót zabált a család" vagy "ügyeset hányt a kis szerelmem" képekkel, azzal semmi gond. Ha egy politikus mer büszke lenni a családjára, az pózólás. A hülye zsebfirkászok megélhetési szenzációhajhászása az egész. Ez a kép egy büszke apa képe a gyermekével! Semmi több! Minden más csak belemagyarázás!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
Miért baj ez? Gyurcsány nem lehet büszke a családjára?
orogordog
@Manhattan: Gyermeket nem irigyel senki, szerintem. Pénzt annál inkább.
orogordog
Első felesége Rozs Beatrix, akit még a gimnáziumban ismert meg. Közös gyermekük nem született.
Második feleségét, Bognár Edinát Pécsett ismerte meg. 1985-ben házasodtak össze. Gyermekeik: Péter (1988), Bálint (1990).[67]
Harmadik felesége Dobrev Klára. 1994 óta élnek együtt. Gyermekeik: Anna (1996), Tamás (1997), Márton (2015).[68

Itt az össze hasonlítási alap, család politika.
szandokan
@bakurasz: Soha nem mondtam, hogy te egy gyökér vagy, és az avataroddal sincsen semmi bajom (éppen egy vérbeli kemény rock rajongónak lenne? ), csak sok volt a kötözködő, alpári hangnem kettőnk között sajnos. Ezen azonban még lehet változtatni, feltéve ha emberként tekintünk egymásra, és nem politikai szempontok alapján esünk egymásnak. Békepipa részemről.
Csizmás Kond
@mate03: ...mindig kerül valaki aki az ilyenre szédül...
izo
@orogordog: Ő se akart lemaradni Viktortól, csak neki nem 1 nőtől vannak a gyerekek ez a szoci családpolitika!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.