Kiderült: a kormány olyan óriásplakátokra adott megbízást, amelyen az a felirat fog állni: "Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját". Ettől aztán csúnyán bepipult az internet és a jól eltalált focista és kézilabdás képeken túl is remek alkotások születtek. Íme a válogatás a legjobbakból!

repavalleszurtnyul.tumblr.com
repavalleszurtnyul.tumblr.com
Magyar Kétfarkú Kutya Párt
tejhatalom.tumblr.com
facebook.com/hircsarda
sutyerak.tumblr.com
http://zeroz3ro.tumblr.com
Cink.hu

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Közel ezerszer többen vándoroltak ki 2010-óta, mint ahányan itt ragadtak.
Nem beérkeztek, hanem itt is maradtak.
Arról a kb. 800 ezer magyarról, aki elhagyta az országot, és a családtagokról, akik velük mentek mikor kiván megemlékezn országos akcióval a gazdasági exodus kormánya?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@csa-csa: Hülye, gondolkodni nem tudó emberek mindig vannak.
Ha azt hiszi a marhája, azért nincs munkája, mert elvette a menekült, akkor nincs mit tenni.
evacica
Kikérem magamnak, hogy az én pénzemből ilyen pitiáner kicsinyes szemét plakátokat csináljanak és ezt ki is rakják ország világ szeme láttára! Ez a kormány még milyen mélyre tud le menni? Már minket röhög és sajnál a világ. Így biztos nem fogják ezt az országot tisztelni, megjegyzem akik így viselkednek azok nem is érdemlik meg! Kösz kormány, hogy így lejáratod a hazánkat!
világlátó
A politikai propaganda mára már kiművelt és " művészi szintre " fejlesztett tudomány lett.
Ennek ellenére, amikor nem a profik, hanem az erőszakos de hatalommal bíró amatőrök léphetnek előre, / biztosan egymást is félrelökve a nagy igyekezetekben /, akkor ilyen förmedvények kerülnek ki a plakátműhelyekből.Sajnos ezeket már a fél világ látja.
A helyzet tragikomikus. A mai új népvándorlás érintettjei tragédiája nem összehasonlítható
a mi magyarjaink 56 -os tömeges kivándorlásához, legfeljebb a határokon átlépés technikájában. Nem tisztem, tájékozottságom sem alkalmas annak a kivándorlásnak a taglalásában. Ment az is, aki bűntelen volt a forradalom napjaiban zajló fegyveres összecsapásokban, ment az is, aki viszont nagyon is aktív részese volt a pogromokban, mert tudta, ha elfogják, oda a szabadsága. Ment az is, aki élt a lehetőséggel, vitte a nyugati életforma csillogása.Ma a koszovóiak is, de a közel keleti frontországok menekültjei is a közvetlen életveszély és a tömegvonzás okán mindenüket, hátrahagyva elindultak a biztonságosabb élet felé.A világ, élén az ENSZ-el és annak különböző szervezeteivel, az Európai Unióval , az arab világ hasonló szervezeteivel, a világvallások szervezeteivel, most tétován és - szerintem - ellenérzésekkel viseltetik.Ezt felismerve, / ami inkább ördögi mint zseniális / a mi miniszterelnökünkből csak úgy ömlik a tapintatlanság folyam./ hogy finom legyek /és a szembenállás.
Ennek közvetlen következménye mindaz, amit itt látunk. Ez minősíthetetlen. A fidesz szavazóbázis persze már eldöntötte a kérdést , válaszaival már alátámasztotta azt a döntést, amit miniszterelnökünk már amúgy is megfogalmazott. Előfordulhat, hogy kiadjuk őket szerelvény számra valakiknek, mintegy népességnyilvántartási ügyet kreálva, mint annak idején a lengyel zsidókat, akik nálunk találtak menedéket, bízva a tradicionális lengyel - magyar szolidaritásban, barátságban. " ...hullarablók lettünk... mondta egy magyar miniszterelnök öngyilkossága előtt írt levelében.
coni
Ami nincs azt nehéz elvenni. A közmunkások meg szívesen átadják a lapátot ha már a menekültek jól törik a magyar nyelvet.
hőguta
Lopni már nincs mit, munka meg csak külföldön van.
Te nem vagy nóóórmális ha idejössz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.