Nem nyugszik az internet, mióta Szijjártó Péterék bejelentették: négy méter magas, 175 km széles kerítés épül a szerb-magyar határra. Bár tegnap már született egy zseniális válasz a jelenségre, most újabbak is érkeztek.

flashandbones.tumblr.com
Facebook
facebook.com/Szomszedok.forever
facebook.com/Szomszedok.forever
facebook.com/sajtoszabadsagert
zeroz3ro.tumblr.com
facebook.com/pages/Magyar-Kétfarkú-Kutya-Part
facebook.com/tibiatya
facebook.com/csengetett

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
A pofátlanság ebben az, hogy az Az Orbán-kormány előbb átvette az Európai Uniótól azt a 3 milliárd eurót, melyet az EU a menekültek ellátására küldött, a magyar kormányfő ezt követően utasította a belügyminisztert, a magyar-szerb határ lezárására.
Aranyos, nem???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Propellerkomment
Nagyon vicces. Hagyja mindenki nyitva a lakását is, meg az autóját is. Javaslom Budapest belvárosában például. Sőt, én a bankokat is nyitva hagynám, legyen a pénz szabadon.

Felhívom a kedves agyhalottak figyelmét, hogy a határzár VÉDELEM. Nem minket zárnak be, mi zárjuk ki a kétes elemeket.

1. Jelenleg NINCS határőrség. Simán átjönnek a határon, mivel határ sincs. Téged, legálisan közlekedő állampolgárt szopathatnak a szerb határon, ők meg átsétálnak.

2. Akiket elfognak, elviszik menekülttáborokba.

3. Koszt/kvártély mellett pénzt kapnak is SZABADON JÁRKÁLHATNAK ki-be a táborból. A pénzt cigire költik. Drogot/piát nem vihetnek be a táborba.

4. MIND menedékkérelmet ad be és ha kell, eldobja a paprjait, majd ezt hazudja, hogy háborús országból jön, mondjuk szíriából.

5. A menekültek jelentős része viszonylag normális, de ők is szobában a sarokba szarnak, mert nem ismerik a wc-t. 10% kurva problémás, ők rabolni és öldökölni fognak, ők a hangadók, viszont kurva fel is lázítják a többieket. Akik el is hiszik, hogy ők nem vendégek, nem befogadottak, hanem nekik JÁR az ellátás és a befogadás.

6. B.csabán FUCK HUNGARY-t ordibálnak, jobb kaját követelnek, stb. miközben az ott dolgozók szerint olyan menü van, amiről pl. egy általános iskolai menzán nem is álmodhatnak. Állítólag a gyerekeknek öt(!) érkezést biztosít az állam.

7. Volt pár szeretetdémonnal fertőzött agyhalott dolgozó, aki sajnálta őket, kaját, ruhát vitt nekik. Nem egyszer őket is megtámadták. Van, aki ma már azt mondja: simán be kéne baszni közéjük egy bombát.

8. Érdekes módon a "menekültek" válogatnak, hogy hova akarnak menni, Érdekes módon a lehető leggazdagabb EU tagországba. Aki a halál elől menekül, annak nem mindegy ám, hogy hol fogadják be!

Hagyjunk tárva/nyitva mindent és amikor majd itt fognak terrorizálni minket nigériai meg szomália rablóbandák, a szeret nevében adjuk oda mindenünket, erőszakoltassuk meg a nőket és szúrassuk le magunkat.

Nagyon jó, hogy a sok újságíró...
Propellerkomment
...és kommentelő agyhalott a mi életünkkel szórakozik!

ÉBREDJETEK FEL, NAGYON DURVA LESZ A HELYZET HAMAROSAN!

Olyan lesz a "közbiztonság", mint valami rémálom, mint valami poszt-apokaliptikus sci-fi.

Figyelmeztessétek barátaitokat, szeretteiteket, hogy a mostani biztonságos világnak vége, fel kell készülnöd, hogy megvédhesd magad! Fogsz össze barátaiddal, rokonaiddal, MAGATOKRA LESZTEK UTALVA!
Anna Mária
@Propellerkomment: Félj csak, rettegj, sőt, legyen tele a gatyád - ezt várja tőled Orbán meg a jobbik! Mivel szépen teljesítesz, talán be is vesznek a drótmutyiba! :)))
Toby
@Propellerkomment: Hát akkor sorold fel nte kis degenerátor, hogy 2014-ben és 2015-ben (eddig ) mennyi és milyen báűncselekményeket követtek el ezek a menekültek, mert piszkosul félted azt a bogárszaros életedet - téged hánysztor támadtak meg ?

Érkezhetnek az echte hiteles adatok !
Vizual
@Propellerkomment: A helyzet az, hogy mi szeretjük az iszlámot. Ezek valószinűen onnan jönnek. Azon nem csodálkoznék ha kiderülne, hogy ez az egész hírtelen bevándorlás szervezett keretekben működik. Én csak azon agyalok, hogy ez az egész Orbán kijelentése után indult be: "Mi szeretjük az iszlámot" És akkor csodálkozunk, hogy a jól szervezett iszlám már előreküldi a hadsereget. Igaz még fegyver nélkül. És a jobbikot emlegeted ? Hmmm. Tudom sok hülyeség és ne legyen igazam. Amit főztetek most megehetitek. Mert ugye láttuk milyen ügyesen bántatok a cigányokkal. Volt kavar. Most nagyban mentek. A gyökerénél kell kiirtani az egész felbuzdulást. Még, hogy mecsetet, egy nagy frászt nekik.
Vizual
Minden esetre én arra a képre szavaznék amelyik Orbánt mutatja az igéreteivel együtt. A kolbászt ugye pár fideszes kapta. Mi meg a szögesdrótot ? Nem véletlenül jutott a szerb miniszterelnöknek eszébe Auschwitz. Úgy kapcsiból. Már ezt vizionálják, nem véletlenül. De ők kívül vannak...
Freewolf
@Propellerkomment: Az összes hazaáruló simán beengedné az összes analfabéta migránst, aztán eltartatná velünk! Agyhalottak!
Toby
@Freewolf: Ne foss - annál rosszabb !
Freewolf
@Toby: Nem foglalkozom a fossal! :-)))))))))))))))
levarosbukta
Én csak azt nem tudom mi a fenének fogjuk el őket? Lehet hogy hülyeséget mondok, de miért nem csinálunk egy zöldfolyosót amin keresztül szépen kiballagnak innen? Úgy is azt olvastam hogy ezek nem itt akarnak letelepedni hanem tovább akarnak mennyi Ausztria, Olaszország meg mittomén hova.
Strong
Szerintem egy napra kellene meghirdetni, hogy jöjjenek, oszt kiterelni őket egy békemenetre...
Utána mehetnének haza...vagy ahova akarnak...
Nil
@Propellerkomment: én inkább megijedek egy pillanatra (és hagyom hogy elmúljon), mint hogy az egész életemet félelemben éljem le.
KERKA
A pofátlanság ebben az, hogy az Az Orbán-kormány előbb átvette az Európai Uniótól azt a 3 milliárd eurót, melyet az EU a menekültek ellátására küldött, a magyar kormányfő ezt követően utasította a belügyminisztert, a magyar-szerb határ lezárására.
Aranyos, nem???
Vizual
@Freewolf: Hát tudod ha az olyanokat mint TE elzavarjuk lesz hely. Addig koketáltatok az iszlámmal amíg megindultak. Most meg ellenük beszéltek ?
Másik
@levarosbukta: Csatlakozom, menjenek isten hírével tovább, azok meg ha nem kell, ne ide toloncolják őket vissza, hanem oda, ahonnan elindultak.

Ha az unió adja pénzt az eltartásukra, miért itt kell eltartani őket?
Miért a mi szép üres stadionjainkat akarják ezekkel a népekkel megtölteni?
Knapp75
@Propellerkomment: Azért durva, hogy lassan ilyen idiótákkal leszünk összezárva...
justhpeter
Gratulálok a mémek készítőinek. Mind jó.
glorianna
@Propellerkomment: Khm... ezt hogy tetszik érteni: "1. Jelenleg NINCS határőrség. Simán átjönnek a határon, mivel határ sincs. "
Legjobb tudomásom szerint országhatár is van, határőrizetnek is lennie kellene, sőt, lévén schengeni határ, ahhoz meglehetős támogatást is adott-ad az EU. Nem látom, hogy a kerítés mivel vinne beljebb...
kkalman
Jó ez a kerítésből készült gumicsont. Már csak azt lenne jó tudni, hogy eközben a fitymaszbagázs milyen és mekkora egyéb aljasságra készül. A szögesdrótmutyi már beindult, mi van a tarsolyban még?
Desischado
@kkalman: Nekem is ez jár a fejemben. Vajon mire készülnek, míg mi ezen a gumicsonton rágódunk?
rugacs
Mivel ennyien ki vannak akadva azon, hogy nem tetszik a kormánynak (meg sok másnak sem) az illegális bevándorlás, csak feltenném a kérdést: vajon mit tenne a szíriai vagy iraki vagy egyéb ázsiai és afrikai ország, ha európaiak lépnék át a határaikat tömegesen és illegálisan, papírok, iratok nélkül?? Hiszen egyik a másikat (szomszédjait) is puskával tartja vissza a határon, akár menekült, akár nem! Tehát arra elég csekély az esély, hogy örömmel, kitárt karral fogadna bárkit!! Mondom: Illegálisan!!!
Az unió meg ne pénzt adjon, hanem ha nekik hiányoznak ezek a menekültek, küldjenek értük buszokat, vonatokat vagy repülőket és gondoskodjanak megfelelően az odautazásukról meg utána az ellátásukról!
De feltételezem, náluk is csak a politikusoknak nagy a pofája a kérdésben, a lakosságnak nem igazán van ínyére a menekültek ellátása.
Más kérdés, hogy aki itt annyira oda van értük, vállalja fel, hogy magához költöztet és gondoskodik néhány menekült családról!
Kíváncsi vagyok hányan jelentkeznének??!!! :-DDD
zsír
Nézd a második plakátot.
Nézd orbán arcát.
Nézd az önelégült vigyorát a gennyládának.
Nézd a szemét... a sötét, primitív, gonosz szemét.

EZT A KIBASZOTT UNDORÍTÓ FÉRGET!!!
DÖGÖLJ MEG ORBÁN, TEGYÉL VALAMI JÓT EZÉRT AZ ORSZÁGÉRT, TE GYILKOS GAZEMBER!
zsír
A karvaly arcú orbán.
Ugye senki normálisan gondolkodó szerint nem kell tisztelnem orbánt, az egész világon az egyedüli szabad országból Észak.Koreát csináló kis ganét?
A Történelem könyvekbe minden gyalázata benne lesz, amit elkövetett a magyarság (és a menekült ügy kapcsán az egész emberiség) ellen ez a tróger náci köpönyegforgató senkiházi disznó!
Lepényleső
Ez még csak a kezdet vége,s nem a vég kezdete,az második ovi kormánytól keltezve.
logim
Idióták ! Majd ha bozótvágó késsel kergetnek a saját városotokban, akkor röhögjetek és örüljetek a mémeknek!
kukac50
Ez azért van bedobva,hogy a korrupcióról és a bróker botrányról tereljék a figyelmet!
Rengeteg pénz kerülhetett a politikusokhoz abból ami magánembereké volt,Valamivel el kell terelni a figyelmet a politikusok gyors gazdagodásáról!
soljanka
Nem értem én ezt. CukiVona azt mondta nemrég :
"az iszlám az emberiség utolsó fénysugara a globalizmus sötétjében"
Hát most csak úgy árad befelé a fény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.