Rögtön a Sziget bejáratánál sokkot kaphatnak az érkezők: pisilő tölcsért kínálnak a hölgyeknek – írja az Index.

Öt darabot 800 forintért adnak, de kapható kétdarabos próbaszett is 395 forintért.

Az intimtölcsér gyakorlatilag egy papírcsákó, aminek az egyik sarkát levágták, az indexes lányok pedig már ki is próbálták.

Nem jött be az állva pisilés a lányoknak a Szigeten

Fotó: index.hu

“Nekem egyáltalán nem volt sikeres a tölcsérrel a pisilés. A piszoárnál végképp nem. Bár másfél liter folyadék elfogyasztása után álltam neki a tesztnek, rettenetesen éreztem magam, hogy hátulról látnak az emberek. Minden elismerésem a férfiaké, hogy ezt nyilvánosan tudják csinálni. A második próbálkozásra, már a zárt toitoi-ban, a bugyimat a térdemig tolva, bár úgy tűnt, de mégsem sikerült a pontos illesztés, így pontosan az történt velem, amit a tölcsér látva a legtöbbeknek eszébe jut. Szerencsére volt nálam nedves törlőkendő, így alaposan le tudtam tisztítani bokáig (!) a lábam teljes felületét.”

Nem jött be az állva pisilés a lányoknak a Szigeten

Fotó: index.hu

“Nagyon furán éreztem magam, hirtelen a Transparent című sorozatban éreztem magamat, amiben a nemváltó apa gyerekei mindenféle furcsa kísérletezéssel reagálnak az apjuk döntésére. Furcsa volt elképzelni, hogy ilyen lehet tehát férfinak lenni, miközben markolásztam valamit a lábam között. Furcsa és rossz érzés volt, egyáltalán nem élveztem, és a sok szerencsétlenkedés a tölcsérrel és a pózzal egyáltalán nem tűnt könnyebb megoldásnak a guggolva pisiléshez vagy combizomból megtartáshoz képest. Rájöttem: én szeretek ülve pisilni, és a jövőben is így fogok, a fejlődő országokban és a Szigeten is!"

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A női pisilés igen intim cselekedet, az is pihent agyú vadbarom volt aki kitalálta ezt, pláne koedukált környezetben, mint a képen látszik))))))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@mariaberta: Akad olyan ne félj)))))))))
fekete
Vilag rohelyei.Az is orult volt aki eszt kitalalta,Igaz leakasztott par millkot.Ma csak azokat fizetik meg,ki minel ostobab dolgokal jon elo.Az elbiralok is
morzsak!
Másik
Aki hord bugyit, az hogyan tudja használni nyilvánosan? Azokon még nincs olyan nyílás, mint a férfi alsókon, tehát le kellene tolni.
Vagy megkezdik a hozzávaló női fehérneműk gyártását is?

Azon elgondolkodtak-e már, hogy mitől is vizes a női WC-nem a padló és a deszka?
Pont a zseni nem ülök rá látogatóktól.

Egy kis humor, ha már a női WC-nél tartunk:
humorzsak.5mp.eu/web.php?a=humorzsak&o=2FWnxU76FI
Lepényleső
Amit az Isten teremtett,az úgy van jól,ha az ember belenyúl,való néki ól.
Hajnal22
Ez az eszköz bármennyire is próbálják sokan lehúzni nagyon praktikus. Nem véletlenül találták fel már a hasonló más anyagból is. Viszont szerintem az a nő, aki nyilvános mások előtt akarja elvégezni a dolgát, az nem normális és gátlástalan. Ez egy intim dolog. Millió betegséget meg lehet előzni a használatával. Gondolkodni is kéne, mielőtt kritizál az ember. Mivel én rendszeresen használom, én véleményezhetem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.