Az amerikai Jessica Coletti 27 éves és van egy gyermeke. A fotó érdekessége ugye az, hogy azon kettő gyereket szoptat.

Szombat óta kap elég kemény üzeneteket a nő, miután posztolta, hogyan táplálja barátnője gyermekét is, a sajátjaként.

Azt mondja, váratlanul érte a nagy felháborodás. 

"Nem értem. A szoptatás egy teljesen természetes dolog, Magától értetődő, hogy ha a saját fiamat megszoptatom, így teszek egy vele teljesen egykorú kicsivel is." 

- mondta az anyuka, aki saját blogján jelentette meg a képet. Az is kiderült, nem ez volt az első ilyen alkalom.

Botrány lett a barátnője gyerekét szoptató nő fotójából

Barátnőjének semmi problémája ezzel, mivel gondjai vannak az etetéssel. Ő maga nem tud szoptatni, tápszert pedig nem adhat a kicsinek, mert allergiás rá. Mióta találkoztak, Jessica segít neki ebben.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
@papa.49: Visszataszítónak találom ha egy nő tampon , illetve betét nélkül futja le a maratont a feminizmusba burkolózva. Sőt nem is visszataszító egyenesen undorító.
Én 3 gyermekemet szoptattam szerencsére elég sokáig, úgyhogy a tápszer kutyulás nálunk nem volt napirenden.
De úgy indultam el velük amikor picik voltak, hogy megetettem , tisztába tettem...Nem pedig elbujkáltam nyilvános budikba, vagy egyéb helyekre mert a gyereknek szopni kell. Ma pedig? Csak kiteszik a cicit rá a gyereket aztán fel vannak háborodva, mert ők feministák.
De ha nem engedik előre őket akkor az a bajuk hogy megsértették a női mivoltukat.
Ezekre a feministákra akik nem tudják magukat hova tenni azt szoktam mondani. Vannak intim dolgok az életbe. Nem ülünk le nyílvánosan vécézni. Ennyi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
okina48
@Mézike: Nem éppen felemelő dolog a szoptatást egy színvonalon emlegetni a szoptatást a vécézéssel!
Tartom a véleményem,hogy a női mell elsősorban a gyermek táplálására teremtődött,nem pedig a magazinok címlapjára nyálcsorgatós kéjencek gyönyörködtetésére!
Igenis a szoptatásnak minden időben és helyen létjogosultsága van!
Szerencsére világszerte sokan harcolnak ennek elfogadtatására!
szaboria1
Még a 60 években nálunk is nyilvánosan szoptattak. Aztán jöttek a prűdek akik ez ellen felléptek.
okina48
@szaboria1: A kevés megmaradt természeti törzseknél ez a legtermészetesebb dolog,és még az európai emberek sem lepődnék meg,vagy háborodnak fel,ha fiatal lányt,vagy öreg matrónát meztelen felsőtesttel látnak a természetrajzi filmekben.A férfiak egy szál ágyékkötőjéről már ne is beszéljünk!Mégsem néz rájuk senki kritikus szemmel!
Mézike
@okina48: Drága én azt írtam olvasd vissza.
...vannak intim dolgok az életben..., gondolva itt a tampon nélküli futásról, mellesleg a szoptatás is egy meghitt dolog a babával . Nem a forgalmas utcára való idegenek közt.
Zsoel
Nem értem a felháborodást. Ilyen jóféle kis melleket én is elmarkolnék. :)
Viccet félretéve: az amerikai társadalom egy szánalmasan maradi nézeteket valló, prűd bagázs, amelyik mindenen fennakad, ami az egészséges testiséggel összefüggésben van - beleértve az olyan természetes dolgokat is, mint a gyerekek szoptatása. Az nem zavarja őket, hogy az idióta szabad fegyverviselés miatt szinte minden héten van náluk valami jó kis lövöldözéses ámokfutás, családirtás, véletlen gyilkosság stb., és ott a rendőr is előbb lő, mint kérdez, de ha egy fedetlen mellbimbót látnak, rögtön fejét vennék a szemérmetlenkedőnek. Pedig ez a nő még csak nem is nyilvánosan szoptat.
Ámbár ami azt illeti, mintha a gyerekek kissé már nagyok lennének hozzá.
bakurasz
Semmi baj a szoptatással! A világon semmi! A gyereknek ennie kell és ha van tej két kicsinek is, hát hadd egyen a másik is! Ez sem természetellenes és a nem idegen látvány. A baj Jessica fejével van! Mi a jó francnak kell ezt kitenni a blogjára? Ha már kitette, miért van felháborodva? Feltűnési viszketegség ez, nem más! Gyerekek vagy Panda macik mögé bújva a legkönnyebb a saját hülyeségét eladnia bárkinek! Aki olyankor kritizál, mindjárt szembemegy az említettek ránt érzett szinte osztatlan szimpátiájával! Ezt kihasználva mutogatja Jessica SAJÁT MAGÁT! Ez a kép erről a csinos idiótáról szól, nem a két kicsiről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.