Vajnáék nem a Szigetre, hanem egy szardíniai ötcsillagos hotelbe mentek a koncertért. Maradtak is, majd csak kedden ér véget a nyaralás – írja a Bors.

Andy Vajna felesége a közösségi oldalának tanúsága szerint Európa legdrágább szállodájában, a Hotel Cala di Volpéban múlatta az időt, ahol egy internetes oldal felmérése alapján egy éjszaka több mint félmillió forintba kerül.

Megérte még négy napot várnia  Robbie Williams fellépésére, ugyanis az exkluzív környezetben tartott koncerten karnyújtásnyira kerülhetett az énekeshez. Timi minderről egyébként saját Instagram oldalán emlékezett meg.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Van miből nagy lábon élni az offshore lovagnak meg a lotyójának !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
Mivel vajnai állami pénzeken hízik. Ellenőrizhetetlenül. Erős a gyanú hogy kvázi mi fizetjük ennek a ...-nak a költekezéseit.
Fradigege
Fél millió egy éjszaka. Jó nagy balek, aki ennyiért vesz ki szobát. A casinokból kitermelhető. Lehet, hogy kinyalták a seggét, de ez pazarlás. Mi ebben a nyaralás. Ki az a Vilmos Róbert? Egy jó kis sátras szalonna sütögetős kemping is tökéletes lenne.
Desischado
@papa.49: Tudom, de így is elég pénz jut neki!
Jozefina
Orbán engedélyével lopja a magyarok pénzét!!! Megteheti, hiszen nagy valószínűséggel az Orbán vagyon egy részét is ő viszi külföldre és helyezi biztonságos helyre!!!???
karma1
@ziziplanet: 10.36-ra: Jujj, mos' me' moncc illyet? A Robbie-nak nemreg szuletett egy kisgyereke, legalabbis a hirek szerint...Mela undorral csinalta volna a bebit?...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.