Legalább 150 milliót érő házban hajthatja álomra fejét friss házasként Szinetár Dóra, aki újdonsült férjével, Makranczi Zalánnal egy hatalmas harmadik kerületi, többgenerációs ingatlanba költözött – írja a Bors.

Az 1623 négyzetméteres telekre háromlakásos épületet húztak fel. A környék a kerület zöldövezeti elit részén, családi házas környezetben fekszik.

Ahogy a lap korábban megírta, a színészpár Szinetár Dóra szüleivel költözött össze. A Google Earth internetes térkép szerint három évvel ezelőtt lakóház még nem volt a telken, Dóráék egy vadonatúj épületet álmodhattak oda a saját igényeik szerint.

Olyan házat tudtunk venni, amelynek geotermikus fűtése van, tehát nem használunk földgázt, hanem földhővel fűtünk majd. Hasznosítjuk a napenergiát is, illetve csinálunk biokertet

– nyilatkozta korábban a Borsnak a színésznő.

A Bors megszerezte a terület tulajdoni lapját, amelyből kiderült: az ingatlannak több mint a fele a Szinetár szülőké – Szinetár Miklósé és Hámori Ildikóé –, a maradék rész pedig Szinetár Dóra tulajdona. Így jogilag Makranczi Zalán csak vendég új otthonában.

Egy budapesti ingatlaniroda szakértője elmondta:

Ezen a zöldövezeti területen egyetlen hasonló eladó ház van, ez 1614 négyzetméteres telken áll, és nyolcszobás. Az értéke 160 millió forint, és ennyiért biztosan el is kel.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Elfelejtették megírni,hogy:
1. Nem a mi pénzünkből építették.
2.Két híres,egzisztenciálisan megalapozott családról van szó.Egyikük sem 10 éves politikus csemete.
+Háromlakásos épület.
+Minden ház annyit ér,amennyit adnak érte.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
én csak a Nyereg utca tetején szoktam körülnézni, onnan bámulom a lélegzetelállító panorámát..

na igen...élni tudni kell...

(csak az nem tetszik, hogy a cikk végén megjegyzi a firkász, hogy a férj csak vendég az új otthonban...sikerült újból belerúgni valakibe...nehogymáá felhőtlen legyen az öröm...na jó, lehet hogy a firkász irigységből írt ilyent a Lujza utcai albérletéből.)
darwin
Elfelejtették megírni,hogy:
1. Nem a mi pénzünkből építették.
2.Két híres,egzisztenciálisan megalapozott családról van szó.Egyikük sem 10 éves politikus csemete.
+Háromlakásos épület.
+Minden ház annyit ér,amennyit adnak érte.
Hari
@wagabund: ha valóságos a cikk, akkor senki sem rúgott bele senkibe, mert a tényeket közölte. Egyébként nem kell a Szinetár családot félteni, ügyes sáfárok.
dr lópicigáspár
Azt még értem, hogy miért kellett a zalánnak a Szinetár lány, de hogy a Dórának miért kell ez a pasi? A Bereczki Zoltán sokkal többet ér...
Macskaszem
Ki szerint ér többet Lópici? Szerinted? Az Qrva sokat nyom a latban.
KERKA
Szinetár Miklós életpályája kiemelkedő művészi teljesítményei éppen elég ok arra, hogy egy ekkora értékű ingatlan tulajdonosa legyen. Az ingatlan közös a szintén művész gyermekével.
Semmi kivetni valót nem találok ebben. Éljenek sokáig közösen, boldog családi életet.
Feraj49
Miért is turkálnak a magánügyeikben ? Ha törvényes úton van ,legyen. Még jó néhány családnak van ennél nagyobb értékű ingatlana,mégis "titokban" van.Hányan is szereztek vagyont adó fizetése nélkül,meg vissza nem fizetendő állami támogatást ?
lajospapa
És? Van aki ennél szebbet, nagyobbat szerzett. Rövidebb idő alatt kevesebb tehetséggel.
rosalinda57
@lajospapa: folytatnám : no és más pénzéből nem a sajátjából. Ők legalább valóban a saját pénzükből vették, és ez már így nem mindegy. Sok örömet és nyugalmat a Szinetár családnak az ingatlanhoz.
Fradigege
@dr lópicigáspár: Azt rebezsgetik, hogy Zoli homár lett.
volvós
"...az ingatlannak több mint a fele a Szinetár szülőké – Szinetár Miklósé és Hámori Ildikóé –, a maradék rész pedig Szinetár Dóra tulajdona. Így jogilag Makranczi Zalán csak vendég új otthonában..."

Mint a celebeknél, itt is érvényesül a párváltás,
nincs holtomiglan, föleg, hogy 3.-ik a sorban...
Ebben a cikkben ez a gusztustalan. Pedig a magyar
törvények szerint az ingatlan és ingóság a
házastársak KÖZÖS szerzeménye...
mariaberta
Ahhoz képest, hogy szegény színészek örökké panaszkodnak, -különösen a nyugdíjasok, pl. Csala Zsuzsa- elég szép kis palotát tudnak összekeresgélni. Szegény Zalán, csak úgy ne járjon, mint Pécsi Ildikó menye? Aki nem kívánatos személy lett midőn vége lett a házasságának.
Az előzmények ismeretében nem lesz váratlan egy újabb válás, mert ebben a témában Dórika igen gyakorlott hölgyemény!
mariaberta
@Horizont: Mindenben igazad van, de akkor mit keres ez a hír a bulvársajtóban?
Legfeljebb Dóra leányasszony sokadik házassága lehet érdekesség, csak akkor a két hír külön kezelendő! Mármint a csodaházba költözés és "Zalán futása", azaz beházasodása Dórácskáékhoz.
KERKA
@Horizont: Azért érdekes, hogy a 150 millió ( ami nem is irreálisan sok egy budai ingatlanért), szemet szúr a bulvár sajtónak. A medveczky művésznő palotája 230 millióért volt meghírdetve 1995-ben. Azóta lehet, hogy duplájára emelkedett az értéke. A művésznő drága egyedül táncolta össze eme ingatlant.
Ez csak egy összehasonlítás volt, a művész világban minden lehetséges:))
karma1
@Horizont: Korda es Klarika is eleg nepszeruek voltak , rengeteget dolgoztak mindketten, aztan jott a Villa Korda mint panzio - en nem sajnalom toluk, igaz, ok nem is fognak panaszkodni, mint medveanyo a kis nyugdija miatt, de medveanyo hazanak megszerzeseben a joliranyzott hazassagai is kozrejatszottak.
Senkitol nem irigylem, nem sajnalok semmifele anyagi elismerest, de errol nem kene bulvarhirt faragni...:o((((
karma1
@Horizont: Nem en keveredtem hozza, Kedves, hanem bent volt a "Most beszedtema" kategoriaban, a jobboldalon alul...
Mar parszor megjegyeztem, hogy az utobbi egy honapban elarasztanak itt bennunket a 2-4 eves cikkekkel - el nem tudom kepzelni, hogy ki es miert tolja ismet az arcunkba oket? Mire jo ez? Mikor elkuldtem a hsz-emet, akkor neztem a datumot.
Valamire jo ez nekik? Azt nezik meg, hogy a regiek kozul kik vannak meg fent, es mennyire valtozott a velemenyuk? Massal nem nagyon lehet ezt magyarazni.
nezelodo
Stadion is van a kertben, kedves újságíró, meg fakabát TEK lakóval minden szögletben? Na és szállodaláncuk is van? És muszlim milliárdos, körözési listán szereplő barátok vannak-e? Az IQ-juk is olyan nem strómanos? Na ugye...
ittott
menjenek a picsába a szerkesztő urak.
régebbi cikk nincs? van
Dedókamó lándzsahegy pattintás közben elvágta a kezét. büszkén mutattam hogy milyen éles gyilkot készített...
Csizmás Kond
...minden vicc új annak aki először hallja...szóval itt van ez a milliomos cikk...és összehasonlításul ott van a foci, na meg a focisták...
...ha egy szinetár dóra keres milliókat azon senki nem ájul el...pedig akár focizhatna is...
Veleda
Most is azt mondom, amit 3 évvel ezelőtt. Legyenek boldogok benne.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.