A Fidesz házi lapjaként funkcionáló Magyar Idők egészen szórakoztató publicisztikát közölt "Angela Merkel semmit nem ért, vagy a háttérhatalom irányítja" címmel.

Az író a CÖF-alapító Fritz Tamás politológus, aki a menekültválság kapcsán vívja dilemmáját:

Két lehetőség van. Az egyik, hogy Merkel asszonynak ez a valóban gigászi kihívás, amit az iszlám invázió jelent, túlnő a képességein. És akkor ez életveszélyes. A másik lehetőség, hogy az USA képében megjelenő háttérhatalmak irányítják őt is, és azt mondja, amit mondani kell ahhoz, hogy a „nagy terv” megvalósuljon. Na, ez pedig halálos.

Hogy vajon kiket irányítanak még az "USA képében megjelenő háttérhatalmak" vagy hogy mi a "nagy terv", az sajnos már nem derül ki, de ha van ötletük, feltétlenül osszák meg a kommentekben.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
Pedig egyszerű.

Ugyanaz a játék, mint a rendszerváltáskor volt nálunk, a privatizáció kapcsán, csak most 'kicsit' nagyobban. Jól és nagy termelés megszüntetése, ellehetetlenítés-felszámolás, egy biztos felvásárlói piac megteremtése a másik fél árujának.
Nézzük csak, VW, Seat, Audi...bedöntése, hatalmas 100ezres tételű munkahelyekkel. Gazdasági ellehetettlenítés, kiszorítás az USA-ból. /mivel ugye 2012 végétől 2013 májusáig végezték a méréseket, így érdekes ezen időzítéses nagy pukk-nagy durranásra/
Ezzel párhozamosan ráeresztik az iszlámot az EU-ra, főleg erre a régióra, hogy még levegőt se kapjon. Egyszerre gazdasági és rendszerstabilitási gondokat zúdítanak a nyakunkba, de azért Ők jól elvannak.
Egy a lényeg, pörögjön a termelés, így a haszon is, mert a portékának már alakul az új-biztos vevőköre.
Dr. Felipe
@Főlökött: Szerintem meg nem az amerikaiak mondták a VW nak hogy csaljanak a szoftverral. A VW döntötte be saját magát mert csaltak és mint tudjuk a csalók mindig megbuknak, kivéve itt Magyarbajdzsánban. Ez itt csalóparadicsom.
1magyar
Valami nagyon nem stimmel, ép ésszel nem lehet az iszlámot ideengedni és halálra ítélni Európát.
sünike
Szerintem csillagközi invázió készül és Merkel tudatát befolyásolják az idegenek, ők állnak a háttérben. Persze a hithű jobbosok ezt előre látták és szóltak is időben, sajnos a betonbunker nem készült el időre, magatokra vessetek ballib szockomcsi gyurcsányista migráncs hazaáruló bolsevik nép!
Főlökött
@Dr. Felipe: Másik oldalra feltettem a hátterét az egésznek.

Azért gondolom mond valamit, hogy jelenleg egy 2012-2013-ban mért eredményeken lovagolnak! A mérést végző is csodálkozott azon, miért most, mikoris 1,5-2 éve hozzáférhetőek az eredmények. Tehát az időzítés a nem mind1 :)

Az is egy nagy játék lesz, hogy a VW - a Bosh-tól, 2007-ben, hogy kapta a programot. Tényleg 'csak' tesztelésre, avagy sima felhasználásra, mivel még abban az évben már azzal üzemeltetett motorokat gyártottak. Szóval nem 1szerű ez a játék.
Főlökött
Pontosítás kedvéért :
"A Bild am Sonntag úgy tudja, hogy a Bosch-csoport - amely egyebek között a világ legnagyobb autóipari alkatrész-beszállító és autóipari technológiákat gyártó vállalata - készítette a botrányt kiváltó szoftvert. A Bosch állítólag tesztelési célokra készítette a 2007-ben leszállított programot, és figyelmeztette a Volkswagent, hogy "illegális" lenne feltöltése eladásra szánt autókba. A Volkswagen azonban a figyelmeztetés ellenére is 2007-től kezdve beépítette az EA 189 típusú dízelmotorok vezérlőprogramjába a csalást lehetővé tévő szoftvert."

Elérhető :
www.vg.hu/vallalatok/ipar/a-nemet-utakrol-kitiltassal-is-fenyegetik-a-volkswagent-458242

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.