Gáspár Győző Facebook-oldalán jelentette be azt, amire valószínűleg komoly tömegek vártak már régóta: ismét összeáll a Romantic! Mint írta, a jövőben ismét Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka oldalán törne be az együttes poppiacra.

A bejelentés mellé kép is érkezett a nagy csapatról, íme:

Gáspár Győző bejelentette: visszatér a Romantic

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@sokanvagyunk: Az " éneklés"? Mindig azt hittem Gáspár Győzőt hallva, hogy a szibériai tajgákon ,holdvilágnál az éhező farkasok panaszos vonyítását hallom . Nem sokat tévedtem. Most meg olvasom, milyen merényletre készülnek ezek hárman! Helyette szivesebben megnézném a nagy hangon bezengett filmjét, valami Romaóról, meg a hozzá tartozó Julcsáról, amire előszeretettel marta fel a támogatást, nem keveset és amely támogatást elvitte a cica!:-))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@papa.49: Légyszi az óbégatást abba fejezni és kellő áhítattal járulj a művészet szent hajlékába, hogy szépséges zene utáni epekedő szomjadat ez a 3 derék szép förmedvény csillapítsa.
papa.49
@silber13: Inkább a pokol összes ördöge, mint ennek a förmedvénynek a kornyikálása))))))))))
silber13
@papa.49: Nem tuódsz te már örülni semminek! Pedig milyen szépen, szívbemarkolóan bőgi: " Nyújork, nyújork " Mint egy búbánatos vízibivaly! :-)))))
papa.49
@silber13: Miattam bőghet akár a hajókürt, még abban is több dallamosság van, mint ennek zsírmorénak a ,,énekében,,)))))))Egyszerűen utálom amit csinál)))))))
magyarbakancs
Gáspár Győzőnek erotikus a hangja"Bassza a fülem"
papa.49
@silber13: De még mindig inkább ,,énekeljen,, mint politizálni kezdjen mint a másik))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.