Rétvári Bence és Völner Pál államtitkárok is részt vettek a szomori iskola új vizesblokkjainak ünnepélyes átadásán – számolt be a kemma.hu.

Rétvári Bence a keddi ünnepélyes átadás előtt az MTI-nek elmondta: a felújításokra 11 millió forintot fordítottak és a megújult vizesblokkok mintegy 700 gyermek tisztaságra-higiéniára való nevelését segítik.

A szomori mellett Baksán, Maroslakán, Szentpétertúron és Bucsán történtek felújítások.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szerint a Klik célja, hogy különböző társadalmi partnerekkel, vállalatokkal szoros kapcsolatot alakítson ki, és ezzel is elősegítse az oktatás-nevelés színvonalának javítását.

Államtitkárok adták át a wc-t SzomoronFotó: kemma.hu

Rétvári Bence megjegyezte: korábban ennek jegyében születettek stratégiai megállapodások telekommunikációs cégekkel.

Hozzátette: a mostani felújítás során olyan hátrányos helyzetű iskolákat részesítettek előnyben, ahol a leginkább indokolt volt a segítség, de azt az iskola valamilyen ok miatt nem tudta megoldani. Hátrányos helyzetű kistelepülésekről lévén szó nagyon fontos, hogy a tisztaságra nevelés jelen legyen az iskolai életben – hangsúlyozta a parlamenti államtitkár, aki kitért arra is, hogy mindenkinek mindenhol ugyanazokat az esélyeket és lehetőségeket kell megteremteni, a kis- és nagytelepüléseken egyaránt.

Az államtitkár szólt arról is, hogy a Klik megalakulása óta ötmilliárd forintot fordított intézmények felújítására, karbantartásra.

Az Unilever Magyarország Kft. a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ együttműködésével társadalmi akció keretében vállalat több intézmény részfelújítását.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@zöldszem: Az emléktáblán hány HEJJESIRÁSI hiba látható??
micfild
@zöldszem: AZT a tároló alá szokták tenni. és van benne nylonzák. ez kifejezetten a szifon alatt van
zöldszem
@micfild: De tényleg, mi lehet egy WC emléktáblán?? Nemzeti vizelde, szaróhely? Na valaki !!!
papa.49
@zöldszem: Félő hogy TÚL HAMAR ELFOG FOGYNI))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.