Először mesélt Oláh Ibolya arról az időszakról, amikor a nyilvánosság megtudta, hogy leszbikus.

A Megasztár egykori versenyzője azt is megosztotta Friderikusz Sándorral, hogy élete nagy szerelmét, Pistit, leszbikus kapcsolata miatt hagyta el, és a fiatalembert mennyire megviselte a hír, amikor megtudta tőle, hogy a saját neméhez vonzódik – írja a Blikk.

Pistinek elmondtam, de nem hiszem, hogy meghallotta. Összetört. Ivott. Pedig olyan jó munkája volt...

– mondta az Összezárva Friderikusszal műsorban Oláh Ibolya.

Egy nő miatt hagyta el élete szerelmét Oláh Ibolya

Bemondták a fél hetes Híradóban, hogy Oláh Ibolya meleg. Sokan nem is akarták elhinni. Azt mondják, az a normális, ha egy fiú meg egy lány van együtt. De mi van, ha nekem az a természetes, ami jelenleg van?

– tette fel a kérdést Fridinek.

Meleg vagyok. Nem félek kimondani, bár lehet, hogy van még olyan ember az országban, aki nem tud erről. Nem érdekel, hogy mások mit gondolnak, nem szeretnék megfelelni senkinek sem. Önálló gondolataim vannak, és nem állok be a sorba.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Pistike ! Ne csüggedj, ne igyál !!
Legyél egyenrangú az Ibolyával !
Ott a Béla... oszt szeress belé !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@silber13: Köszi a linkért, fantasztikus volt! Ezért imádom én Ibolyát! Több tehetsége van mint például a Gabikának, Verácskának meg a többi kirakat "énekeseknek"! Kár, hogy nem használják ki a tehetségét sokkal jobban! Ragyogó tehetség!
prime777
@Desischado: Ez hülyeség szerintem amit írsz.belenéztem a videóba ahol énekel.Hát nekem nem tudom...nem nagyon jön be.Inkább nyög mikor azt énekli,hogy "kegyes ősanyánk,kegyes ősapánk"...
Rám nem volt nagy hatással.Tóth Gabi meg Vera sem rosszabb azért na.Nem hiszem,hogy kirakat énekesekről lenne szó.Ha van is köztük különbség nem szignifikáns.
Azzal meg,hogy leszbikus nekem semmi bajom.
Desischado
@prime777: Tudod, ízlések és pofonok.. Kinek a pap, kinek a papné!
prime777
@Desischado: Értettem.Nem akartalak megbántani ezzel.Elnézést ha így gondoltad vagy érezted!
Desischado
@prime777: Nincs semmi baj. Ezért még nem csörtézünk! (mosolyog) bárcsak ez lenne a legnagyobb gond!
vukkocska
Kiragadtak egy részt a beszélgetésből, nem is a legszerencsésebb módon. Ha valaki akar hallgatni egy csodálatos szépen beszélő "cigány-lányt', nézze. Ő maga mondta, hogy nyugodtan lehet mondani, hogy cigány, abban semmi sértő nincs. Az, hogy kinek tetszik a hangja, és kinek nem, tényleg magánügy. Nekem nagyon nagyon tetszik. S aki nem hagyja, hogy megalázzák, azt csináljanak vele a menedzserek, amit akarnak, az pont ő. Ezért is menedzseli saját magát. S ami tényleg megragadott, a szép magyar beszéde.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.