Rubint Réka után Árpa Attila volt Friderikusz Sándor műsorának legújabb vendége. Ám a két férfi olyannyira nem jött ki egymással, hogy Árpa hazament a forgatás befejezése előtt, ezért könnyen lehet, hogy az epizódot le sem adják.

Egy stábtag azt nyilatkozta a lapnak:

Egy negyedórás részt már megvágtak belőle, és a promója is kész van, mégis kétséges az interjú sorsa. Szerdáig dönteniük kell az illetékeseknek, mert ha mégsem vetítik le, akkor a legutóbb felvett, Gregor Bernadettel készült részt kell gyorsan megvágni. Ráadásul Friderikusznak ilyen esetekben is komoly beleszólása van a döntésbe, és őt ismerve valószínűleg foggal-körömmel harcolni fog, hogy a fiaskó ne kerüljön képernyőre.

Hajdú Péter a BorsOnline megkeresésére szűkszavúan nyilatkozott:

Úgy készülünk, hogy Árpa Attila vendégeskedése adásba kerülhessen a héten.

Az újság egyébként úgy tudja, a TV2 nem tervez perelni Árpa idő előtti távozása miatt.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

prime777
De kár,hogy elment a forgatásról.Érdekes pali lett volna.Viszont ahogy olvastam nem akartak semmire válaszolni ergo nem lett volna őszinte.Semmit nem tudtunk volna meg róla valójában.
prime777
@Horizont: Igen,igazad van,de nagyon sajnálom,hogy nem lett belőle adás.Jó lett volna megismerni Árpát.Hátha leadják azért.Szerintem igen.
Főlökött
@prime777: Nagy játékos a szentem, de Fridi sem piskóta! Na ezen két gyöngyszemet összezárni :)
Ha érdekel, olvasd el a könyvét :) Elregélte, hogy lett igazgató az RTL-nél úgy, hogy felvett egy zakót és úgy tett, mintha németektől megbízott diri lenne, digitális technika átállásakor. Kitalált egy fiktív osztályt és rácuppant. Így került alkalmazásba.
Azt is eldalolja a könyvében, hogy tárgyalásokat folytatott Fridivel, de annyit kért egy műsorért, hogy a számológép kijelzőjére nem fért rá :) Két életművész találkozása :) Ki is rúgták.
Árpa pedig megunta és biliborítással lelépett később.
Na ezek után, összezárni ezen két életművész személyt meggondolatlanság. Imádozzák egymást :).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.