A 41 éves színésznő korábban férfiak oldalán mutatkozott, így sokakat meglepett, amikor először előhozakodott párjával, Laurával.

Gallusz Niki idáig keveset nyilatkozott a magánéletéről, most viszont a Life.hu-nak adott interjújában megtörte a csendet.

Párjáról azt mondja: "Szereti és ismeri az operát, a művészetet, régebben dj-ként dolgozott. Jelenleg egy nagy színháznál asszisztens, és nagyon szereti."

Szeretnek természetet járni, gyógyfürdőket, strandokat látogatni.

Niki szerencsésnek mondhatja magát, hiszen Laura szülei is elfogadják őt:

"Ők nem minősítenek minket, hanem elfogadnak, segítenek, ha kérjük. Látják, hogy mennyire működik a kapcsoltunk és milyen boldogok vagyunk. Különböző dolgokban vagyunk egymás tökéletes partnerei."

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Azt soha nem értettem meg, hogy mi van akkor, ha egyszerre fáj a fejük? Meg azokon a nehéz napokon? Biztos, egymást vigasztalgatják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Hogy is fogalmazott a híres Fonda lány?
Fajfentartásra valók a férfiak,a gyönyörre meg ott van a barátnő.
Fradigege
Egészséges kapcsolat. Szeretik a gyógyfürdőket, meg a strandot. Ott a természet. Ó, igen.
KERKA
Azt soha nem értettem meg, hogy mi van akkor, ha egyszerre fáj a fejük? Meg azokon a nehéz napokon? Biztos, egymást vigasztalgatják.
Szeparepa-
Szegény Niki... Egész jó nő volt még 20-25 évesen, de valami elképesztő csúnyán öregszik.. már egyszerűen rémisztően néz ki... nem igazán kéne már kamera elé állni... rádióban kellene már csak énekelnie, mert a hangja biztos még nagyon jó...
kicsilac
Tényleg jó macska volt fiatalon, még én is megcsináltam volna. Sajnos az idő múlása nem vált előnyére. A hangja viszont szép, a mássága pedig csak rá tartozik senki másra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.