Eletunk legfontosabb bejelentese :)))

Szerző: Istenesbence, 2015. október 28.

A mindössze 21 éves Csobot Adél gyermeket vár, az édesapja pedig nem más, mint az énekesnő párja, Istenes Bence. A hírt Istenes Facebook-oldalán közölték.

Eletunk legfontosabb bejelentese :)))

 - írta a műsorvezető a gólyahírt bejelentő videó mellé kommentként.

A pár azt mondta, egy ideig még szerették volna titkolni a babavárást, mert az énekesnő a terhesség egy korai szakaszában van még, de úgy alakult, hogy már most megosztják.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Micsoda szenzáció, micsoda fordulat! Nemrég azt olvastam, Adélka még nem készült fel az anyaságra. Mennyi guba jár az ilyen hírért???
namihami
Bravo Propeller!
Egyre magasabbra kezd emelkedni a szinvonal. Lassan már a Szülészeti Értesítő című kiadvány is lehet a címetek.
Komolyra fordítva, -- Ki a ...t érdekel ezeknek az egynyári sztárocskáknak a szaporodási indexe? Miért kell nekünk, nektek ezeknek a időszaki pacsirtáknak a fajfenntartási dolgaival törődni?
Véleményem (saját) szerint, a cikkben írottakkal ellentétben, nemcsak a terhesség korai, de még a végsőben, sőt a szülés után is max. a családot érinti ez a mások számára nullás hír.
KERKA
@Horizont: 18.45 Ha már így rákérdeztél. Valóban fiatalon házasodtunk össze. Én 22, a férjem 24 éves volt, ő akkor már katonaviselt ,komoly férfiembernek számított, én pedig dolgoztam a hivatásomnak megfelelően. Nem volt közöttünk szakítás, meg összeborulás, meg rityi-rötyi.
Mindketten dolgoztunk szigorúan az elvárásoknak megfelelően, és kuporgattuk az aprópénzünket , mert lakásra gyűjtöttünk. Hát igen, akkor még nem volt fészbuk, hogy ország világnak tudassuk a jó hírt., hogy kisbaba érkezik. Csak anyukámnak mondtam meg.
Na és persze a férjemnek is, amikor késő este hazajött. De én akkor is stabilnak éreztem a házasságunkat és érettnek tartottam magunkat arra, hogy gyereket vállaljunk. Mert az nem szórakozás, nevetgélés tárgya, hanem életünk fontos döntése. És annak a megszületendő gyereknek 5 év múlva is kellene a saját apukája, nem egy másik férfi, egy másik kapcsolatból. Na ezt a biztonságot nem látom ebben a kapcsolatban. Mert még nem is házasok, erre a kérdésre azt felelték, a házasságon még nem gondolkodtak. Na ez zavart engem.
Eriksson
Adél vissza akar vonulni a nyilvánosságtól? Még jóformán be se került a köztudatba, s máris takarodó?
Horizont
@KERKA: Persze igazad van. Amúgy mi is így voltunk pont :) Ma már más a világ. Egy csomó dologban jobb dolgok jöttek egy rakásban meg rosszabb! Van aki imád szerepelni. Szerintem ez a baba besikerült és annak lehet örülni, hogy örülnek és nem azon ügyködnek, hogy elvetessék.

Az én fiam meg a menyem átadott egy 3D-s ultrahangos fotót és kb. elájultam:)
KERKA
@Horizont: Ha ők boldogok, akkor jól van. Tényleg öröm a kisbaba érkezése. Persze, én is azt kivánom, hogy legyenek egészségesek és legyenek boldogok. Legyen szép kis család, a gyereknek szeretet és biztonság kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.