Eletunk legfontosabb bejelentese :)))

Szerző: Istenesbence, 2015. október 28.

A mindössze 21 éves Csobot Adél gyermeket vár, az édesapja pedig nem más, mint az énekesnő párja, Istenes Bence. A hírt Istenes Facebook-oldalán közölték.

Eletunk legfontosabb bejelentese :)))

 - írta a műsorvezető a gólyahírt bejelentő videó mellé kommentként.

A pár azt mondta, egy ideig még szerették volna titkolni a babavárást, mert az énekesnő a terhesség egy korai szakaszában van még, de úgy alakult, hogy már most megosztják.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt felhasználó
A mai társadalomban szerintem 30 előtt nincs kész egy ember a gyerekre. Anyagilag, önismeretileg, kiélt vágyak, nők pasik ismerete, élettapasztalat stb... Vannak csodák, de szerintem egy 21 éves celeb, vagyis erősen exhibicionista, hiú személyiséget még el fognak kapni páran.. és ehhez kíváncsi-naív is lesz, hogy elbasszák a házasságukat, családot..
mariaberta
Micsoda szenzáció, micsoda fordulat! Nemrég azt olvastam, Adélka még nem készült fel az anyaságra. Mennyi guba jár az ilyen hírért???
namihami
Bravo Propeller!
Egyre magasabbra kezd emelkedni a szinvonal. Lassan már a Szülészeti Értesítő című kiadvány is lehet a címetek.
Komolyra fordítva, -- Ki a ...t érdekel ezeknek az egynyári sztárocskáknak a szaporodási indexe? Miért kell nekünk, nektek ezeknek a időszaki pacsirtáknak a fajfenntartási dolgaival törődni?
Véleményem (saját) szerint, a cikkben írottakkal ellentétben, nemcsak a terhesség korai, de még a végsőben, sőt a szülés után is max. a családot érinti ez a mások számára nullás hír.
KERKA
@Horizont: 18.45 Ha már így rákérdeztél. Valóban fiatalon házasodtunk össze. Én 22, a férjem 24 éves volt, ő akkor már katonaviselt ,komoly férfiembernek számított, én pedig dolgoztam a hivatásomnak megfelelően. Nem volt közöttünk szakítás, meg összeborulás, meg rityi-rötyi.
Mindketten dolgoztunk szigorúan az elvárásoknak megfelelően, és kuporgattuk az aprópénzünket , mert lakásra gyűjtöttünk. Hát igen, akkor még nem volt fészbuk, hogy ország világnak tudassuk a jó hírt., hogy kisbaba érkezik. Csak anyukámnak mondtam meg.
Na és persze a férjemnek is, amikor késő este hazajött. De én akkor is stabilnak éreztem a házasságunkat és érettnek tartottam magunkat arra, hogy gyereket vállaljunk. Mert az nem szórakozás, nevetgélés tárgya, hanem életünk fontos döntése. És annak a megszületendő gyereknek 5 év múlva is kellene a saját apukája, nem egy másik férfi, egy másik kapcsolatból. Na ezt a biztonságot nem látom ebben a kapcsolatban. Mert még nem is házasok, erre a kérdésre azt felelték, a házasságon még nem gondolkodtak. Na ez zavart engem.
Eriksson
Adél vissza akar vonulni a nyilvánosságtól? Még jóformán be se került a köztudatba, s máris takarodó?
KERKA
@Horizont: Ha ők boldogok, akkor jól van. Tényleg öröm a kisbaba érkezése. Persze, én is azt kivánom, hogy legyenek egészségesek és legyenek boldogok. Legyen szép kis család, a gyereknek szeretet és biztonság kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.