Eletunk legfontosabb bejelentese :)))

Szerző: Istenesbence, 2015. október 28.

A mindössze 21 éves Csobot Adél gyermeket vár, az édesapja pedig nem más, mint az énekesnő párja, Istenes Bence. A hírt Istenes Facebook-oldalán közölték.

Eletunk legfontosabb bejelentese :)))

 - írta a műsorvezető a gólyahírt bejelentő videó mellé kommentként.

A pár azt mondta, egy ideig még szerették volna titkolni a babavárást, mert az énekesnő a terhesség egy korai szakaszában van még, de úgy alakult, hogy már most megosztják.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Butautáló
Ki a franc ez a két szerencsétlen? Fontos nekem azt tudnom, hogy ezek szerint néha szoktak b..ni?
ila51
Egymáshoz valók , egyformán pöszítenek...:D
Butautáló
@Horizont: Megmondom miért. Azért, mert ez nem hír és semmi keresnivalója a sajtóban! A világon nagyon sok fiatal pár él, akik gyermeket várnak és örülnek neki. Mégsem szerepelnek egyik hírben sem! Miért is nem? Mert ez nem újsághír, hanem egy örömteli, szép dolog és én mindegyiknek sok szerencsét kívánok! Még ennek a kettőnek is! De mitől különbek Ők a többinél? Annyira, hogy róluk külön cikk jelenjen meg?! Híresek? Azt nem tudom, mert még a büdös életben, soha nem hallottam egyikük nevét sem! Pedig elég hülye nevük van és sokat is olvasok, egy bizonyos, nem túl magas nívó fölött! Szóval örüljenek a gyereknek úgy mint a többi, az jót tesz mindenkinek. Főleg a picinek! Hát ezért...
Butautáló
@Horizont: "Miért kell bárkit, mindenkit b@sztatni?? Így?? Jó ez??" Jobban tettem volna, ha ezt írom és is az első kommentem helyett. Nem áll szándékomban ennek a két "celeb"-nek a kapcsán viaskodni Veled. Többre tartalak mint Őket, ez az oka. Csókolom a kezed!
Butautáló
@Horizont: Meglepődtél, mert nem érted, min fortyantam fel. Nem a gyerek miatt, az egy gyönyörű dolog. Ez a mindent átható celebeskedés az, ami kinyitja a bicskát a zsebemben! Régen a "celebek" elrejtették a magánéletüket. Ma meg mindent az emberek nyakába öntenek! Hozzáment, elvált, megcsalta, visszafogadta, kivasaltatta a tökét, bevarratta a pi.áját, megbuzult, leszbi lett, szereti, nem szereti... Tele a púpom ezzel. És akkor jön ez a két mikroceleb és a gyerekcsinálással rottyantja tele a képernyőmet! Másik soktízmillió meg nem tesz ilyent. Mert a saját és családja ügye. Szerintem senkinek sincs gondja a picivel. A hülye szüleikkel annál inkább!
Azt hiszem a net azért ilyen, mert már nagyon magas az ingerküszöb. Az elvetélős beszólás felháborítóságának mértékét húsz éve még az is elérte volna, ha azt mondják, "remélem bepisil az ugrálástól" Ez mindannyiunk hibája vagy egyikünké sem...
Ne vond ki magad, hiányoznál! :))
Butautáló
@Horizont: Szerintem a Fb egy óriási bulvárfelület! A felhasználók 99.99999999%-a erre használja. Nekem ezért nincs. Én nem osztom meg az intim, családi örömömet MINDENKIVEL, csak akire tartozik. Ez a két gyerek felelőtlen volt. Tudják, hogy ismertek és biztos tisztába voltak azzal is, mit tesz a bulvársajtó a hírrel. Egy sima, "babát várunk" kiírás biztos jobb lett volna, mint a video a rajongóknak. A pofonok, amit kapnak most, remélem a javukat szolgálja! Kicsit kigyógyulnak a fészbukbetegségből és észreveszik a való életet maguk körül. A kislány meg magában! :))
Törölt felhasználó
A mai társadalomban szerintem 30 előtt nincs kész egy ember a gyerekre. Anyagilag, önismeretileg, kiélt vágyak, nők pasik ismerete, élettapasztalat stb... Vannak csodák, de szerintem egy 21 éves celeb, vagyis erősen exhibicionista, hiú személyiséget még el fognak kapni páran.. és ehhez kíváncsi-naív is lesz, hogy elbasszák a házasságukat, családot..
mariaberta
Micsoda szenzáció, micsoda fordulat! Nemrég azt olvastam, Adélka még nem készült fel az anyaságra. Mennyi guba jár az ilyen hírért???
namihami
Bravo Propeller!
Egyre magasabbra kezd emelkedni a szinvonal. Lassan már a Szülészeti Értesítő című kiadvány is lehet a címetek.
Komolyra fordítva, -- Ki a ...t érdekel ezeknek az egynyári sztárocskáknak a szaporodási indexe? Miért kell nekünk, nektek ezeknek a időszaki pacsirtáknak a fajfenntartási dolgaival törődni?
Véleményem (saját) szerint, a cikkben írottakkal ellentétben, nemcsak a terhesség korai, de még a végsőben, sőt a szülés után is max. a családot érinti ez a mások számára nullás hír.
KERKA
@Horizont: 18.45 Ha már így rákérdeztél. Valóban fiatalon házasodtunk össze. Én 22, a férjem 24 éves volt, ő akkor már katonaviselt ,komoly férfiembernek számított, én pedig dolgoztam a hivatásomnak megfelelően. Nem volt közöttünk szakítás, meg összeborulás, meg rityi-rötyi.
Mindketten dolgoztunk szigorúan az elvárásoknak megfelelően, és kuporgattuk az aprópénzünket , mert lakásra gyűjtöttünk. Hát igen, akkor még nem volt fészbuk, hogy ország világnak tudassuk a jó hírt., hogy kisbaba érkezik. Csak anyukámnak mondtam meg.
Na és persze a férjemnek is, amikor késő este hazajött. De én akkor is stabilnak éreztem a házasságunkat és érettnek tartottam magunkat arra, hogy gyereket vállaljunk. Mert az nem szórakozás, nevetgélés tárgya, hanem életünk fontos döntése. És annak a megszületendő gyereknek 5 év múlva is kellene a saját apukája, nem egy másik férfi, egy másik kapcsolatból. Na ezt a biztonságot nem látom ebben a kapcsolatban. Mert még nem is házasok, erre a kérdésre azt felelték, a házasságon még nem gondolkodtak. Na ez zavart engem.
Eriksson
Adél vissza akar vonulni a nyilvánosságtól? Még jóformán be se került a köztudatba, s máris takarodó?
KERKA
@Horizont: Ha ők boldogok, akkor jól van. Tényleg öröm a kisbaba érkezése. Persze, én is azt kivánom, hogy legyenek egészségesek és legyenek boldogok. Legyen szép kis család, a gyereknek szeretet és biztonság kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.