Megosztja a rajongókat a hír, hogy a 21 éves Csobot Adél gyermeket vár annak annak az X-Faktornak a műsorvezetőjétől, amelyben 3 éve felfedezték.

A várandós Csobot Adél inkább gyerek maradna

A kismama azonban nem nem foglalkozik a negatív véleményekkel, sőt elmondása szerint még sokáig szeretne gyerek maradni – írja a Best Magazin.

Fontos, hogy az ember megőrizze magában a gyermeki lelkületet, de igazán ezt csak akkor tudja megtenni, ha már felnőtt, és tapasztalatai meg bölcsessége van.

- szól a szöveghű idézet a gömbölyödő pocakú énekesnőtől.

Csobot Adél azt is elárulta: első gyermeke születése után is szeretné megőrizni nőiességét.

"Anyu igazi példakép számomra és mindig is az volt. Jó volt látni, hogy attól, hogy anyuka lett, még nem engedte el magát. Ugyanúgy sminkelt, csinosan öltözött, és abszolút vonzó nő maradt. Amilyen én is lenni szeretnék."

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Azért annyira csak nem akart gyerek maradni, hisz a szopástól még senki nem esett teherbe! :-)))
Feraj49
Nagy az "ő" dicsősége ! "Végre" megdugták,most ez már országos "ügy "lett ? !
papa.49
Na de otthon Nagykárolyban hogyan futott volna be ,,EKKORA KARRIERT,,))))))))))
KERKA
Örülök, ha boldog, de gyerekésszel várhatott volna a kisbaba vállalással. Legalább addig, míg benő a feje lágya. No és a kedves apuka sem a hűség minta példánya.
papa.49
@KERKA: Ugye árulta rendesen a portékát, most kicsit hamisnak tűnik hogy gyermek szeretne még maradni, evvel az ésszel el is hiszem hogy az marad))))))))))
KERKA
@papa.49: Hát egy igazi kisbaba nem alvósbaba, ahhoz fel kell ám kelni éccaka többször is!!!
papa.49
@KERKA: Még emlékszem mikor a mieink voltak pólyások...
KERKA
@papa.49: én meg arra, hogy az én kismama koromban még nem volt autómata mosógép, mikró, meg eldobható pelenka, ja és saját lakásunk sem volt. Szüleimnél laktunk egy 4x4-es szobában két aprósággal:)) És naponta 3 félét főztem. Mert úri életem volt.
Egyet nekem és a férjemnek, egy passzírozott főzeléket a másfél évesnek, és egy robébi förmedvényt az újszülöttnek. A két gyerekemnek 1 babakocsija volt. De egyszerre két kocsit úgysem tudtam volna tologatni, úgyhogy így volt a jó:))
papa.49
@KERKA: A mi két idősebb fiuk között 1 év van, mikor a középső fiunk született a bátyja már álldigált a babakocsira ('71.ben vettük újonnan) szerkesztettem egy kis álldigálós ketrecet ahol a srác nézelődhetett míg az anyjuk tolta őket, segítség nem nagyon volt mert addigra már elköltöztünk az anyósoméktól...A nagyanyám jött hozzánk segíteni a nejemnek...Én meg este 6 tól- reggel 6. dolgoztam mindennap, mondhatom nem volt könnyű, a nejemnek se meg nekem se, viszont jól kerestem és a pénzre nagy szükség volt, hogy tudjunk haladni...
pagoda
Pici lány vigyázz magadra! Drukkolok neked. Jó egészséget és sok erőt kívánok nektek a baba felneveléséhez!
mariaberta
Gyerek, nem gyerek??? A "mejjeit" máris kirakta, és még ha teje is lesz???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.