Hírességek elleni perekre szakosodott ügyvédhez fordultak a HIV-pozitív Charlie Sheen volt szexpartnerei. Gloria Allred sztárjogász, akinek ügyfelei közé tartozik a Bill Cosbyt szexuális erőszakkal vádoló nők egy része, megerősítette, hogy "több nő is felvette vele a kapcsolatot Charlie Sheennel és jogaikkal kapcsolatban". Az ügyvéd nem árult el további részleteket a következő lépésre vonatkozóan.

Az 50 éves Sheen az NBC csatorna Today című műsorának keddi adásában árulta el, hogy HIV-fertőzött és azt mondta, "lehetetlen", hogy bárkit is megfertőzött volna a betegsége diagnosztizálása óta eltelt négy évben. Mint hozzátette, őszinte volt szexpartnereivel az állapotát illetően.

A műsor egyik házigazdájának a kérdésére válaszolva, amely szerint számít-e jogi támadásokra most, hogy felvállalta az állapotát, a Kaliforniában élő színész azt felelete, "biztos benne, hogy ez lesz a következő lépés".

A kaliforniai törvények értelmében ha valaki tudatosan teszi ki HIV-fertőzés kockázatának a partnerét azáltal, hogy védekezés nélkül létesít vele szexuális kapcsolatot, akkor a felelősségre vonáshoz be kell bizonyítani róla, hogy feltett szándéka volt a másik fél megfertőzése.

Sheen a műsorban elmondta: az egyik ok, amiért a nyilvánosság elé tárta állapotát, az volt, hogy véget vessen a prostituáltak és mások általi zaklatásnak. A Két pasi meg egy kicsi című televíziós sorozat korábbi sztárja szerint mostanáig nagyjából tízmillió dollárt (2,9 milliárd forintot) fizetett, hogy megvásárolja ezeknek az embereknek a hallgatását.

A színész elismerte, hogy létesített védekezés nélküli szexuális kapcsolatot a betegsége diagnosztizálása óta, de a dologban érintett két személy az orvosa felügyelete alatt állt és időben figyelmeztették őket.

Sheen keddi közlése óta számos volt partnere adott televíziós interjút.

A hírességek elleni perekre szakosodott Allred jelenleg több nőt is képvisel abból a több mint negyvenből, akik közül több azzal vádolta meg Bill Cosby amerikai színészt, hogy partidroggal elkábította őket, majd szexuális értelemben visszaélt a helyzettel. A sztárjogász továbbá az O.J. Simpson és Michael Jackson elleni perekben is részt vett.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
nem is tudtam, hogy Torgyán még dolgozik.
sokanvagyunk
Mit akarnak még Sheentől? - Amije volt, azt megkapták tőle. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.