Az internet egyik pöcegödreként számon tartott 4Chan kivételesen egy igazán jópofa kezdeményezéssel állt elő. Az egyik felhasználó ugyanis felvetette: "mi lenne, ha kiherélnénk az Iszlám Állam képeit azzal, hogy minden propagandafotójukon az arcokat kicserélnénk fürdőkacsákkal"? Az ötlet bejött, az Independent pedig válogatott a legjobb fotók közül.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Azért az ilyen viccelődésekkel nem viccelnék nehogy aztán arcukra robbanjon a mosoly. Nem ismerik eléggé a fanatikusokat , vagy azt gondolják csak film amiket a videókban bemutatnak .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@human: Tudod, a fene tudja, leteznek-e "szakemberek" erre a helyzetre? Meg a frissen elobujt rengeteg magyar biztonsagi szakember is homlokegyenest ellentmond egymasnak, hatha ezt meg nemzetkozi szintre is emeljuk?
Egyenileg kene ezt a kerdest kezelni, en ovatos volnek barkit is kikialtani "szakertonek" ebben a kerdesben...
karma1
@csigabiguli: Mit osztasz a Feszen? Mert akik itt ehhez a cikkhez szoltak hozza, azok nagyobb tobbsegben nem f@snak, Olvasd at meg egyszer alaposan a hsz-eket: az emberek itt inkabb figyelmeztetik ezeket a hulyeket, akik gyerekes csinytevessel azt hiszik, megoldottak az IS lerombolasat.
karma1
@Butautáló: Erdekes, amit irsz a "dash"-sel kapcsolatban, szerintem a sziriaiak szlengkent hasznaljak, es perzsa, vagy arab szo lehet, mert angolul meg a szlengben sem jelent semmi kulonoset... (hacsak nem a recepteknel, amikor ha valamihez egy keveset akarsz hozzaadni, akkor "dash of something..." talan a legkozelebbi forditasa egy csipetnel valamivel tobb, kb. egy zoldborsonyi mennyiseget jelent. Hivatalosan pedig kotojelet, gondolatjelet,... Nem akkora durranas...Szerintem tutira az o valamelyik nyelvukon van.
human
@csigabiguli: A terrorizmust tényleg nem véletlen nevezték el terrorizmusnak, azaz megfélemlítésnek. Ha félelmet látnak, akkor győztek és az jó propaganda anyag.
Butautáló
@karma1: Esküszöm megkérdezem a dokit! Érdekes lesz kurdról svédre és aztán magyarra fordítani! :)))
karma1
@Butautáló: Erdemes lenne megkerdezni, valoban, lehet, hogy ez lenne a varazsszo, csak kimondanank es huss! (azonnal le is rohannanak bennunket...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.