Megemelkedett a fizetése Berki Krisztiánnak, a SuperTV2 Édes Élet című műsorának egyik legtöbbet foglalkoztatott szereplőjének. Míg az előző szériában adásonként 100 ezer forintot tehetett zsebre, addig idén már 160-200 ezer forint körüli honoráriumot kap minden műsorért – tudta meg a Blikk egy a neve elhallgatását kérő informátortól.

A fizetésemelés feltehetően annak köszönhető, hogy visszatért a műsorba Berki gyermekének anyja Pamela, a nézők pedig kíváncsiak a velük történő eseményekre.

Csekély 4 milliót keres havonta Berki Krisztián

Mivel Berki Krisztián hetente 5 napot van képernyőn, ezért, ha naponta hazaviszi a bruttó 200 ezres fizetését, akkor havi szinten bruttó 4 millió forintot kereshet meg ezzel a műsorral. Ne feledjük azonban, hogy Berki például a FEM 3 Café műsorában is feltűnik.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Kisebbségi megélhetési bünözö...ennek a macának is van
gyomra, ilyen koszos vasaltheréjüt puszilgatni...
Persze, tudjuk, hogy van az a qrwa PÉNZ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
@simmering73: Nézik... és egyre többen. Növekszik az a réteg, akinek ez a "kultúra és szórakozás"...
namihami
És még van olyan, aki szídni meri a szocialista tv szinvonalát, amelyik Jókait, Mikszáthot, Németh Lászlót, stb... próbált az emberek fejébe verni?
Természetesen benne volt a szocialista térítés is, de nézzetek bele a mai MTv1, HírTv vagy Tv2-be.
Ezeknek a cipőjét sem köti meg az akkori népbutítás. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az jó volt, de legalább jobb (bizonyos szinten).
papa.49
A navot kifizetted már more??? A nav nem találja a pacákot, milyen érdekes???
mariaberta
@namihami: Nyugodtan mondhatod, hogy jobb volt. Ha valami normális, igazi színészekkel készített TV játékot, színházi előadást, zenei műsort stb-t akarok nézni, csak az MTV-III -ra kapcsolok.
Nem is tudom, hogy lehet olyan sz---r műsorokat csinálni, mint a Való világ, édes élet, éjjel nappal stb. mert sajnos akár akarjuk akár nem, bepillantást kapunk ezekbe a förmedvényekbe, a reklámok alatt.
volvós
Balog csuhás elvtárs rejtett eröforrása...
eugen4402
Ha egyszer havi 4 millát ér, akkor meg kell neki adni, nincs mese.
Én nem tudom megítélni, mert még életemben nem láttam, csak különféle hírportálok próbálják feldobni a napomat Berkivel. Jellemző, hogy lassan a politika is bulvárszinten muzsikál, egy rovatba kerülnek a szereplők..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.