Rendre remek közleményekkel örvendezteti meg a közvéleményt a Honfoglalás 2000 Egyesület: nemrégiben megalapították a magyar Vlagyimir Putyin Baráti Kört, majd Nobel-békedíjat adtak volna az orosz elnöknek, illetve Orbán Viktornak. Most viszont megharagudtak a magyar kormányfőre.

Íme a közleményük (sic!):

Határozat született az EU miniszterelnökeinek csúcstalálkozóján, miszerint az Európai Bizottság egymilliárd eurót az uniós költségvetésből különít el Törökország számára, míg a másik kétmilliárd eurót a tagállamok állják. TÖBBEK KÖZÖTT A MAGYAR ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL! A német cégek távol-keletre vitték üzemeik egy részét (Mercedes stb.), hogy még nagyobb profitot vágjanak zsebre, ugyanakkor Németországban növekedett a munkanélküliség. Angéla Merkel meghívott több millió embert keletről, közülük a fiatal, használható munkaerőt megtartaná, az öregeket, betegegeket kvóta szerint szétosztaná az EU országokban, a törököket pedig megfizetné, hogy ne engedjenek be több embert Európába.

Rossz üzletet csináltunk, elfogadtunk egy előnytelen szerződést! Merkel dörzsöli a markát, mi pedig fizetünk. Az egyesület levélben kérte Orbán Viktort, hogy álljon el a szerződéstől, vagy legalább a magyar Országgyűlés ne hagyja jóvá ezt a Magyarország számára rendkívül hátrányos, erkölcsileg is kifogásolgató megállapodást. Fizessenek azok az országok, amelyek gyarmattartók voltak, háborút indítottak közel-keleten és gazdagok. Nem fogadjuk el a kvótarendszert, nem akarunk rokkantak eltartani, és félünk a terroristáktól. Ez német ügy, oldják meg ők, nekünk nincs közünk ezekhez az aljas ügyletekhez.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Ó, ez csak a szokásosan hülye duma, a hagyományosan hülye mély-magyaroktól! Azzal semmi baj, ha dől a lé az EU ból na de "nehogy má" fizetni is kelljen! Vagy egyáltalán tenni is! A végén tényleg a kémény fog rászállni a gólyára!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Butautáló
Ó, ez csak a szokásosan hülye duma, a hagyományosan hülye mély-magyaroktól! Azzal semmi baj, ha dől a lé az EU ból na de "nehogy má" fizetni is kelljen! Vagy egyáltalán tenni is! A végén tényleg a kémény fog rászállni a gólyára!
F_Viktor
A pénzt nem a magyar adófizetők állják, ennyivel kevesebbet fog juttatni az EU az országnak!
1-2 focipályával kevesebb épül, ennyivel kevesebb pénz kerül Orbán és haverjai zsebébe, s ennyivel kevesebb jut majd a mélymagyar, EU- és Amerika ellenes Honfoglalás 2000 Egyesület számlájára/magánzsebbe.
mekkelek
Igen, csak úgy akarunk tagja lenni bármilyen közösségnek hogy kötelezettségünk ne, csak elônyünk származzon belôle. Persze NATO és EU tagként nekünk is közünk van a kialakult helyzethez, de amikor jönnek a következmények akkor inkább elfutnánk. Ez az igazi magyar virtus!
qrfly
.."..@F_Viktor: ..."..1-2 focipályával kevesebb épül, ..."

te hüje vagy ?? vagy csak egy libcsibolsigyucsán vagy ???
Butautáló
Hát ez az írástudatlan agyagedény meg kinek a seggéből esett ide?
joopapa
@qrfly: Bocsi a asszem lájkoltalak téves!
joopapa
" nem akarunk rokkantak eltartani, és félünk a terroristáktól" Baszod hisz eltartunk ilyen agyilag rokkantakat mint ti, mert gondolom nem dolgoztok mert ilyen szellemi toprongyokat hol alkalmaznának! Féltek a terroristáktól de azt mondtátok hogy rokkantakat kell befogadni, én nem hallottam még rokkant terroristákról, de attól még lehetnek csak kicsi a valószínűsége! Na summa summarum, nektek a "mocskos gyarmatosító eju" ne dirigáljon, csak utalja a lóvét számolatlanul hogy a főnökötök a családja és baráti kőre gazdagodjon! A jelszavatok továbbra is ez: Szorgos nyelvünk győzni fog!
pictor
A Darwin díjra azért jogosult lesz, amiért így "helyre tette" az országot!
F_Viktor
@qrfly: Írod:
"te hüje vagy ?? vagy csak egy libcsibolsigyucsán vagy ???"

Lehet védeni a nemzeti stadionokat, de ne má' az adófizetők (TAO!) kedveskedjenek annak a pár ezer Kubatov-legénynek akik még eljárnak NBI-es mérkőzésekre!

Ugyanis a 2011-2014-es években 168,6 milliárd forint közpénzt emésztett fel csak a magyar labdarúgás, miközben (ehhez képest csekélyke) 50 milliárd forint hiányzik az egészségügyből!
Desischado
@joopapa: Köszi szépen, halálra nevettem magam! De elismerésem is, mert minden szavad a szivemből szólt! Nem sok mindent tudok hozzátenni, de annyit igen, hogy ezek a hülyék, amiért Nobel díjat akartak egy ilyen aljas, hazug, embertelen parazitának adni, mint orbán! A másik: verhetetlenül mi vagyunk a leghülyébbek, amiért még mindig tűrjük ezt a bandát! Tisztelet a kivételeknek!
kukac50
Ez a kvóta ellenesség és a migránsok elleni kampány többe fog kerülni Magyarországnak mintha befogadnánk a ránk eső embereket.
Orbánnak együtt jövő családokat kellett volna választani.
Nem kellenek migránsok szöveg akkor veszti értelmét,ha csak azért is jönnek akár még terroristák is.
Ne fogadjon el Orbán az uniótól egyetlen eurót sem akkor ugrálhat!
Ha elfogadja nix ugri bugri, tartsa be az elvárásokat.
bakegya
@pictor: valagrend, az jár neki!-és egy 2x3-as kabin a pereputtyal együtt.
Toby
Vajon hány ilyen pszichésen terhelt, hülyék gyülekezetét kell eltartanunk ?
silber13
@qrfly: Látom a gyengeelméjű ek amúgy is népes csapata ismét bővült veled!
thoth
Nekem itt valami nem teljesen világos! Ki akart OV-nak Nobel-dijjat adni??? Mert én úgy tudom, hogy ÁJTK-t végzett az Eötvösön: nem fizikus, nem orvos, ... béke? Háááát???
Ja, matematikus! Értem már!!! Bőszen számolja... mennyi van a bankszámlán. Ezért (is) utálta Nobel a matematikusokat! (A fáma úgy szól, hogy a felesége egy ilyen végzettségű emberrel csalta meg, ezért nem kapnak Nobel-díjat a matematikusok! :-D )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.