Vajna Tímea lehet a képernyőről távozó Németh Lajos meteorológus utódja a TV2-nél. Bár a Tv2 tulajdonosa már hivatalosan is Andy Vajna, feleségének állítólag ugyanúgy végig kell csinálni a válogatást, mint minden más jelöltnek – írja a Blikk a Színes Ász információira hivatkozva.

Nem egyszer láttuk Timit itt a Róna utcában azóta, hogy Vajna átvette a TV2 vezetését,és többen azt suttogják, hogy ennek az egyik oka az, hogy ő is részt fog venni azon a válogatón, ahol Lajos utódját keresik. Vajna kerülni akarja még a látszatát is a protekciónak, ezért Timinek is ugyanúgy meg kell majd küzdenie a jelöltekkel a tévés bemondó szerepéért

- mondta egy forrás.

A bemondó-jelöltnek egyébként nem kell értenie a meteorológiához.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Tehát a pályázati feltétel az úgy lett kiírva hogy: Elvárások: Damu volt nője legyen , lehetőleg az akit állítólag megerőszakolt és elérte azt börtönbe zárják a fószert. A jelen időben egy vén f@sz feleségeként mutogassa magát a magyar adófizetőknek ( mert ugye az Ő pénzüket nyúlja le az öreggel egyetemben !!) Gatyán pórnómágnásnak is dolgozott (ez nagy előnyt élvez!!) .Legyen nagyon ostoba (finoman megfogalmazva !!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
...és azon a válogaton 1 azaz egy fő fog indulni. Naki...? Igen.
Január
@papa.49: Nem is olyan lehetetlen, már volt rá példa, amikor az egyik zeneszerzőnk lánya ült a Magyar Televízió elnöki székében.
Hrossagaukur
Polihisztor! Beleírogat forgatókönyvekbe, megjósolja az időt, daliás férje oldalán sok újat tanult! Lehet, hogy nincs csodálkozni való azon, hogy szegény Roland bemosott neki párszor...
verőce21
Ehhez az álláshoz vett neki a Papa egy tv csatornát?
mariaberta
Miért? Ő meteorológus végzettséggel rendelkezik? Vagy az már mindegy? Lényeg a Vajna név?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.