Pordán Petra múlt héten távozott az Önindítóból, így megüresedett egy hely Bochkor Gábor és István Dániel mellett.

A Bors úgy tudja, hogy Jakupcsek Gabriella neve is felmerült a Music FM-nél, de még nem döntöttek. A rádiós műsorvezetés nem idegen terep az MTVA-tól kirúgott Jakupcsek Gabriella számára. Annak idején, 2002-ben tízévnyi rádiózás után hagyta ott a Danubius Rádiót, miután felkérést kapott egy kiadótól, hogy írjon könyvet a magyar média történetéről.

Előtte Búza Sándor és Gundel Takács Gábor társaságában hosszú éveken át ébresztette a hallgatókat Capuccino tripla című reggeli show-műsorukkal. A lap szerette volna megkérdezni Jakupcsek Gabriellát az Önindítóval kapcsolatban, de nem érték el.

Semmiképpen nem szeretnénk, ha már a keresés korai szakaszában konkrét nevek kapcsán bárki találgatásokba bonyolódna. Természetesen több név is egyből felmerült bennünk, de az is lehet, hogy olyat választunk, akire eddig nem is gondoltunk. Az elkövetkező időben több jelöltet is ki szeretnénk próbálni. Mindenképpen előny a mikrofonrutin, ami okoskodás helyett tájékozottsággal párosul. És nagyon szeretnénk, ha egy szexi hang simogatna minket, természetesen egyenrangú partnerként

- nyilatkozta  Bochkor Gábor.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Pont jó lesz Gabriellának a rádió. Úgyis túl van már első hamvasságán, dumálni meg tud. :))
Cicamama55
Annyian hiányolják Jakupcsek Gabriellát a televízióból, hogy inkább magamban tartottam a véleményemet róla. Mindig az elvárásoknak megfelelni akaró televíziós embert láttam benne, semmi természetességet. Nem kedveltem, ezért a műsorait is kerültem. Hasonló karakter nálam, mint Keresztes Ildikó.
Rumcájsz
@Cicamama55: Szóval mindig oda fordulnak a moslékos vödörhöz...
Cicamama55
@Rumcájsz: Igen, de én inkább görcsös megfelelni akarásnak mondanám. Azt, amit csinálnak látjuk, hangjukat halljuk, de az embert mögötte amolyan "rejtett erőforrás"..
volvós
Gabika ! Fura lesz elviselni ezt a 2 " köcsöhgöt "...
Slade
Amikor a Danubiusnál volt, már akkor is hányingerem volt tőle. Néha mikor odakapcsoltam idegbajt kaptam az állandó vihogásától. Napraforgó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.