Vajna Tímea mindössze 21 éves húga, Palácsik Lilla is egészen komoly luxuskörülmények között éli mindennapjait – írja a 24.hu.

A lány Andy Vajna 100 milliós rózsadombi luxuslakásában él, gyakran utazik külföldre a családdal, és ahogyan arról az Instagram-oldala tanúskodik, kipörgeti a „legmagasabbéletet.”

A hétfői posztjában Lilla egy szép automataváltós Audi volánjánál ül. Azt nem tudni, hogy használatra vagy örökbe kapta. A kezében tartott méregdrága ásványvíz pedig csak hab a tortán. 0,375 liter belőle 1259 ft.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Mi ebben a meglepö ?? Ribancfamiliában ez természetes,
gondolom, a 100 millás luxuslakásban van egy ov(r)ális
szoba is, mint a Fehérházban anno...
Az meg, hogy beleült egy Audiba (is), lehet, hogy
egy autószalonban készült. Polgárpukkasztó
az is, hogy egy ilyen kis ribi egy méregdrága vizzel
öblíti ki a száját...DE az is elképzelhetö, hogy
a méregdrága üveg sima csapvizzel van megtöltve...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Hiába nem kelt el, sajnos nem rúghatok labdába mivel ehhez a szinthez halmozottan hátrányos helyzetű vagyok.
egyvandor
Magyarország mit jobban! Kiválóan teljesít!! Minden jött-ment suttyót luxus körülmények között tudunk tartani. Csak azok a köznapi alja népek ne lennének! Azt hiszik ha ledolgozzák a napi tíz-tizenhat órát, akkor már jogokat követelhetnek, lébecolhatnak! Hová lenne akkor a mathyhar nemzeth!
puki
Szerintem a Lilla gyönyörű nő, sokkal szebb mint a Timcsike (mellékelek egy linket ahol magatok is meggyőződhettek róla), és most számomra azt is bebizonyította, hogy sokkal okosabb is mint a butuska tesója. Minden tiszteletem és rajongásom Lilláé.
Hogy miért?
Hát amíg Tímeának minden nap ezzel az öregúrral kell ágyba bújnia és lesnie kell minden kívánságát és rendesen meg kell dolgozni az ölébe hullot vagyonkáért, addig Lilla szépen elvan a háttérben, megőrizve függentlenségét, valamint szépségét és fiatalságát. (Nézzétek csak Tímea hogy megöregedett hirtelen az elmúlt egy-két esztendőben.)
Amíg a munka oroszlánrészét Timike vállalja magára (bele sem merek gondolni milyen érzés lehet egy fiatal lány számára nap mint nap egy ilyen vén öreget /le/ápolgatni), addig Lillának csak a beugró szerep jut és amikor már Andy bácsinak elege van a monoton házaséletből és friss husira vágyik, akkor a kishugi beugrik néha. Viszont cserébe mindezért busás vagyon üti neki is a markát, dolgoznia sem kell csak éli a világát.
Szóval nagyon ügyesen csinálja a lány és megmondom irigylem az öreget is, szeretnék én is két ilyen szépséggel hempregeni az ágyban. Igaz, baromi sok pénzébe kerül neki, de mint tudjuk, úgy is mi dobjuk neki össze az adónkból, szóval fogalmazhatnék úgy is, hogy a mi farkunkkal veri a csalánt ... bocsánat, a tündérkéket.
Szóval esz a sárga irigység.

static.femina.hu/hazai_sztar/vajna_timea_huga_lilla/palacsik_lilla_vajna_timi.jpg
namihami
@yazo64: Na ne...
Egy ilyen finoman cizellált úrilányra (lásd még a tesóját) igazán nem illik ilyen csúnya szót használni.
Nehéz altesti munkát végző hölgy munkaeszköze--ugye mennyivel szebb.
Desischado
Mit csodálkozik bárki is, van kitől tanulnia!
qrfly
azon tünődöm : MENNYIRE kell impotensnek lenni egy embernek ahhoz, hogy egy ilyen gyenge minőségű nöre vagyonokat költsön :((( ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.