Ábel Anita tizenöt év után átmegy az RTL Klubtól a TV2-höz – írja a Bors. Ábel a Heti hetesben szerepelt ugyan, de már nem állt szerződéses kapcsolatban az RTL-lel. Most egy gyermek-tehetségkutatót vezethet.

Vajna átcsábította Ábel Anitát a TV2-höz

Csatornát vált Ábel Anita, tizenöt évnyi RTL Klub-os szereplés után a TV2-nél folytatja. A színésznő a lap szerint komoly, kiemelt szereplésről szóló ajánlatot kapott a csatornától, és igent mondott, mert már elege volt abból, hogy az RTL-nél nem nagyon kapott feladatot, egyedül az RTL II-n futó Heti hetesben szerepelt. A korábban általa vezetett Reggeli című reggeli magazinműsor 2005-ös megszűnése óta nem áll szerződéses kapcsolat­ban az RTL Klubbal, így nem felmondással távozik.

Ábel Anita még egy darabig látható lesz az ATV képernyőjén A nő háromszor című műsorban, de nem tudni, meddig maradhat ott – írja a Bors.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Eddig a Heti Hetesben szörnyülködött éveken át a Vajna-féléken, most meg munkát vállal nála, ez igen, takonygerinc a javából :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@namihami: Hagy, sötét mint az éjszaka...
papa.49
Mekkora űrt hagy maga mögött, SE MEKKORÁT, EDDIG IS CSAK EGY SENKI VOLT, AKI VALÓDI SZÍNÉSZEK MELLETT ORSZÁGOS ISMERTSÉGRE TETT SZERT, DE Ő MAGA MIT MUTATOTT SEMMIT!!!
volvós
@papa.49: Viszont bármikor, bárhol, bárkinek leveszi a bugyit !!!
(..a polcról ??) hihihi
evacica
Nem fogunk sírni utána, az utóbbi időben eléggé elszaladt vele a ló, oda való ahová megy !
szaboria1
A TV2 megkapja azokat aki elégé együgyű lesz a tv2 színvonalához.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.