Korábban tizenhárom éven keresztül a Fábry-show, az elmúlt hónapokban pedig a Sebestyén Balázs nevével fémjelzett Gyertek át szombat este! című műsor tartalmáért felelt az a két hölgy, aki igent mondott Hajdú megkeresésére - írja a Blikk.hu RTL-es forrásra hivatkozva.

Annyit még elárultak nekik, hogy igen érzékenyen érinti őket a két szakember távozása. A szóbeszéd szerint Hajdú talkshowt fog vezetni Andy Vajna tévéjénél és nagy durranásra készülnek.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
Nekem mondjuk tök mindegy, hol nem nézem Hajdút.
Lepényleső
Majd visszamegy,ha véletlenül fordul a kocka,mint akik most sanyargatnak,azokból lesz a legnagyobb demokrata,csak dolgozni ne kelljen soha.
nyanya001
Majd lapátra kerülnek csak idő kérdése !
Na a Hajdú meg a repedt sarkú Katája...a színvonal... az meg olyan nemzeti hörcsögös ...
Gyuri Géderről
Végre még nézhetőbb lesz az RTL. Eltűnnek az oda nem illő nyaloncok. Tisztul a média, végre megvan a nyaloncok szemetes gödre.
Jozefina
Hajdunak mindegy csak döljön a lóvé!!! Országomat egy lóért elv az övé!!! Mi mást tehet egy egyszerű ripacs??!!
vukkocska
A Fábrytól és sójától hányingerem volt, nem is néztem. Hát ez a gyertek át, vagy mit tudom mit sem, elég volt belőle az, amit előzetesként leadtak. Jellemző lesz, mi várható a Tv2-nél. Nyilvánvaló a nézettség a béka feneke alá fog kerülni az ilyen "színvonalas" műsoroktól, de a hiányt a kormány majd pótolja. Nehogy a Vajnát még valami veszteség érje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.