A váratlanul Mexikóba távozó Lagzi Lajcsiék boldogasszonypusztai birtokán nemrég költöztető kamionok jelentek meg – írja a Blikk.hu.

Nem a főbejáraton érkeztek ezek az autók, hanem a ritkán használt, kevésbé szem előtt lévő hátsó kapukon hajtottak be a farm területére. A Blikk szerint egyértelműnek tűnik, hogy Galambosék távoli utazását, adott esetben külföldre költözését készítették elő, csakhogy a furcsa az, hogy erről sem a hatóságot, sem pedig az ügyvédjét nem értesítette.

Ezzel szemben a Magyar Nemzetnek úgy nyilatkozott Berényi András, Galambos Lajos egyik ügyvédje, hogy Lagzi Lajcsi egyeztetett a magyar hatóságokkal elutazásuk előtt.

Természetesen bejelentette elutazási szándékát. Megkérdezte, hogy a hatóságok terveznek-e valamilyen nyomozati cselekményt március végéig, és miután nemleges választ adtak, közölte elutazásának napját, úti célját és visszaérkezésének dátumát. A tervek szerint március végén ismét Magyarországon lesz az egész család.

A Blikket egy olvasó-riporter tájékoztatta arról hétfőn, hogy az Egyesült Államokban, a New Jersey-i Newarkban találkozott a rengeteg bőrönddel utazó sztárral, amint épp becsekkol a közép-amerikai országba tartó járatra.

Kamu volt az olaszországi vakáció?

Ha a hír igaz, akkor Galambos Lajos mindenkit átvert, és elszökött, hiszen épp a minap nyilatkozta azt a sajtóban, hogy Olaszországba készül, azonban egészen másfelé vette az irányt. Ráadásul Mexikóval nincs kiadatási egyezménye Magyarországnak.

A vádat nem ejtették

Lagzi Lajcsit és feleségét, Boglárkát, valamint egy harmadik személyt közüzemi számlák elcsalása, okirat-hamisítás és vesztegetési kísérlet vádjával tartóztatták le 2015 szeptemberé­ben. Az asszonyt október elején kiengedték, a zenész pedig január végén szabadult az előzetesből. A vádakat nem ejtették, csupán szabadlábon védekezhetnek.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Állítólag Lajcsi közben jelentkezett. Elmondása szerint az utazást a rendőrséggel egyeztette. 1 hónapot kívánnak kint tölteni, majd hazajön. Szóval 1 hónapig türelmesen vár a rendőrség és mi is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jankó123
Majd amikor kamionok lopakodó üzemmódban az éj leple alatt Hatvanpusztáról menekítik a családi vagyont, akkor lesz ám igazán szép világ!
:-)))
Desischado
@nyanya001: Ez az én véleményem is. Egyre jobban hiszem, hogy valakinek a tyúkszemére léphetett, és ezért volt az egész cirkusz. Most meg nyilván ultimátumot kapott, hogy vagy lelép végleg, vagy ennél is többel kötheti be.

@micfild: Szerintem is!
eszegfu
Általában, ha valamilyen csalással gyanusitanak valakit, az első dolga rendőrségnek, ill. az ügyészségnek zárolni a bankszámlát (ahogy Simonnál is volt). Egy 5 tagu család 7 éjszakás 9 napos all inclusive ellátással, 4 csillagos szállodában 2.700 eFt körül van, de ez csak az "alja" környéke. Ha 1 hónapig pihennek, akkor ez kb. a 4x-e, azaz 10 millió Ft felett van. Azt feltételezem, hogy valaki "hathatósan" segédkezett ennek az utnak a kivitelezésében, mert ez mégsem egy hajduszoboszlói, vagy beregfürdői kiruccanás. Ugyan kiváncsi vagyok én is, mi lesz ennek az "előzetesben" töltött időnek a folytatása, de tartok tőle: csak egy részét kötik az én orromra is.
micfild
@eugen4402: és megint átkutatták a birtokát... nos.. vagy megnézték mit hagytak itt... de az is lehet, hogy nukleáris tölteteket kerestek.. vagy elbújtatott migráncsokat... vagy bezárt szűzeket... - ha már luxusautót is eldugott római kori kincseket nem találtak.
eugen4402
@micfild: Azt már régen is tudták a bűnüldözők, hogy ha bűnjelet akarnak találni, akkor legjobb, ha visznek magukkal néhányat, eldugják, aztán diadalmasan rátalálnak. Mellesleg a fél Magyarország már Mexikóba emigrált. emlékeztek, 2009-ben Orbánt is egy ottani barátja látta vendégül, és neki alig került pár forintjába...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.