Hiába, ahol egész évben aláfekvős lakájmédiát csinálnak és HD-ben mélytorkozzák a kormányt, ott húsvétkor sem tudnak leállni. A köztévé mai híradója nem mindennapi nyelvbotlással örvendeztette meg a nézőket.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Az is lehet, hogy korábban pont ezzel poénkodtak a stúdióban és olyankor bizony mivel az agy pont arra szóra koncentrál, amit nem szabad kiejteni pont azt mondja ki. Egyfajta feltétlen reflex.
nezelodo
Lassan elhiszem, hogy az Orbáni cinizmusba ez is belefér, ha választópolgárok egy részének "gazdaállata van", vagy a tanerő egy része PÖCS nevű szervezetbe kell hogy tömörüljön. A népszopatás meg már vagy hat éve zajlik, lehet, hogy büntetésként a nyolc évi dakota mellőzöttség miatt. De a híveit is szopatja ám a kegyelmes úr!
lópicigáspár
Hol itt a baj!? Fiú a lánynak húsvétkor: - Hajra, vagy mellre? - Mind egy, csak a szemembe ne menjen! :))
eugen4402
A Kossuth rádió sem akart lemaradni az aktuális népszokások ismertetésében, egy riportban elhűlve hallottam egy idős vidéki hölgy visszaemlékezését a régi húsvétokra:
"...Aztán jöttek a legények a vizelőikkel, mi - leányok - meg mehettünk átöltözni száraz ruhába..." Kár, hogy az elején nem figyeltem, hogy az ország melyik részén volt divatban ez a különös szokás...
simmering73
Nem baki ez sajnos. 2010 óta szopik a nép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.