Hujber Ferenc (41) úgy érzi, eljutott oda, ahová pattanásos, tájszólásos, szarukeretes szemüveges, duci kisgyerekként szeretett volna. Sok darabban játszik, és rendesen meg van fizetve, pedig nem is olyan régen naponta több liter alkoholt ivott meg – írja a Blikk.

A színész a lapnak azt is bevallotta, hogy a napi fél liter tömény az alap volt nála. Mindenkinek beszólt, azt hitte bármit megtehet és volt, hogy részegen játszott a Vígszínház színpadán. 

– Verbálisan rettentően erőszakos vagyok, és bárkit nagyon rövid idő alatt porig tudok alázni. Régebben ezt válogatás nélkül műveltem mindenkivel, ma már csak nagyon indokolt esetben teszek ilyet – fogalmazott önkritikusan a népszerű színész a bulvárlapnak.Hullarészegen játszott a színpadon a magyar színész

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ez egy népszerű színész? Így lealjasodott a színészi pálya is?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Ez egy népszerű színész? Így lealjasodott a színészi pálya is?
Törölt felhasználó
Én arra lennék kiváncsi, hogy alkohol, drogok megy-e ugyanez, mert így könnyű menő beszológatósnak lenni.. Bármelyik kocsmába lemegyünk, nem kell sokáig keresgélni az ilyen arcokat:)
Csizmás Kond
..ez nem önkritika volt inkább önreklám...
Az ilyen alakok szoktatják le az embereket a színházról.
papa.49
Ez a fütyi hol van egy Márkus Lászlótól, vagy egy Latinovics Zoltántól, Vagy akár egy Básti Lajostól, ők színészek voltak, ez meg csak egy hatodrangú ripacs))))))))))
Macskaszem
Nem tudom kinél sztár ez az alkoholista pojáca, én nem bírom az ilyen embert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.