"A kislányom szekrényébe én nem nyúlok be, el lehet képzelni, hogy mit éreztem, amikor megtudtam, hogy idegen férfiak megtették. Mintha a végbelemen keresztül benyúltak volna a gyomromba, és megcsavarták volna" – mesélte Lagzi Lajcsi a Blikknek.

A trombitás ráadásul már előzetesben volt, amikor a házkutatás megtörtént. Felesége, Bogi mesélte el neki utólag, hogyan zajlott a házkutatás. Később a zenész párját is elvitték a rendőrök, pár nap után azonban őt szabadon engedték.

Lagzi Lajcsi kislánya bugyijai között is turkáltak

A sztárzenészt, közművek meglopásával és vesztegetéssel gyanúsítják, ezért törték rá a boldogasszonypusztai otthonában az ajtót 2015. szeptember 22-én. Lajcsi a szabadulása után úgy döntött, könyvet ír az esetről, Elfújom az igazságot címmel.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Még jó, hogy nem az épp viselt bugyijában... Mégis mire gondolt, hogy zajlik egy házkutatás?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sgyuri2003
@lópicigáspár: Gondolom azért abban egyetérthetünk, hogy nyomozóhatóságnak nem dolga a terhelt elleni hadviselés. Ezzel az erővel akár a húsz évvel ezelőtti telefonkönyvvel is pofán baszhatnák, akkor lehet hogy azt is bevallaná amit nem tett. Milyen praktikus lenne.
Milyen egyszerű is lenne. Mi a fasznak nyomozni, meg a bizonyítékokkal bajlódni. Rámutatunk egy fekete seggűre, megküldjük neki az arcába a telefonkönyvet és kihirdetjük az ítéletet.
sgyuri2003
@human: Azért érdekes lenne 20 köbméter víz árából körvényt vásárolni. Ráadásul , hogy a vádban szereplő ingatlant nem is ő használta. Ebből a rezsicsökkentésből amivel bevádolták nem lehet profitálni.
human
@sgyuri2003: Milyen ingatlant nem ő használt? A birtokára gondolsz, vagy a lakóparkra?
lópicigáspár
@sgyuri2003: Pedig zömében így működik, ahogy írod és a bizonyíték gyártás, illetve véletlen megsemmisülés sem ritka, de ebbe jobb nem belefolyni! :(
Szókrakész
Lajcsikám.
Nem kellett volna áramot lopni és akkor nem történt volna meg mindez.
Akkor kellett volna felelősen gondolkodni és a lányod életét, erkölcsi... szem előtt tartani, mielőtt véghez vitted mindezt!
A házkutatás pedig HÁZkutatás.
A nevében is benne van.
Minden, ami a házban van!!!
Ezt neked is tudni kéne!
Ne sajnáltasd már annyira magad!!!
Mangu
Felesleges ragozni e témát. Intelligencia - bunkósság párharcából mindig a bunkó kerül ki győztesen. Lajcsinak meg a médiának csak "szereplés" a fontos - több moslékot a disznóknak, had csámcsogjanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.