Pattanásig felszült a helyzet a TV2-nél. Kollégáitól távol, egy emeleti szobába küldték az utolsó naplóst. Régi kuckóját Gönczi Gábor örökölte meg, pedig a hírolvasóknak eddig nem volt irodájuk - adta hírül a Bors.

Alig telt egy két csendes hét, újra komoly változásokról kaptunk hírt a Róna utcából. Szerda reggel felmondott az utolsó naplós is. Dorogi Szilvia kilenc és fél évet töltött a TV2-ben, a volt kollégái szerint ő volt az egyébként másfél éve szünetelő hétvégi műsor lelke. Ő szervezte a stábo­kat, a helyszíneket, a ri­port­ala­­nyokat, ő tudta, melyik mű­sorka­zettán milyen anyag van felvéve: egy valóságos két lábon járó lexikon volt tulajdonképpen, aki nélkül elképzelhetetlen a mű­sor­csinálás – írja a bulvárlap.

Gönczi Gábor kapta meg Azurák helyét

Dorogi távozásával már csak egyetlen volt naplós jár be a Róna utcába – már amikor bejár –, ő Azurák Csaba, akinek folyosói információk szerint a régi méltóságából mára már alig maradt valami… A volt hírigazgatót – aki a tervek szerint saját műsort kap ősszel – egyik napról a másikra kitették az irodájából, és íróasztalostul felköltöztették a harmadik emeletre.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kovács Béla
Vajna nem hülye. Vajna pénzember. Vajna nyilván úgy gondolja, hogy a TV2 másodhegedűssége ezeken az embereken múlott. Megvette és most a saját szája íze szerint változtat, hogy jobb legyen. Hogy első hegedűssé váljon a TV-je.
-Ha nem sikerül az ő pénze bánja. Meglátjuk.

-Lehet sajnálni mindenkit, aki elszenvedője a változásnak. De minden változás megújulás is egyben. A TV-nek is és nekik is.
verum
@Kovács Béla: - ha a szakember nem kell, akkor változás jó irányban sosem lesz. Ahol pártkatonák ülnek, ott csak blamázs van.
verum
@Kovács Béla: - ja, és Vajna tényleg nem hülye, de a tudása kimerül abban, hogy tudja hogy hova kell dörgölődzni.
Ha nem így lenne, nem jött volna haza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.