Hét év kihagyás után visszatér a képernyőre Marsi Anikó. Május 2-től Gönczi Gáborral együtt vezeti majd a Tényeket a TV2 csatornán, amelynek új vezetősége visszautasíthatatlan ajánlattal kereste meg a műsorvezetőt – írja a Blikk.

A lap szerint több mint havi kétmillió forint üti majd Marsi markát, aki nagyon lelkesen nyilatkozott új munkájáról:

Ez az ajánlat egy olyan tévétől jött ami egy világhírű producer, Andy Vajna tulajdona, akkor az kvázi olyan mintha Hollywoodból kapnál felkérést.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem szívesen minősítem de a spiné nálam kikerült az ,,ember,, kategóriából, és nem érdekel a megható meséje...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@soljanka: 22.19-re: Azert ha azt nezzuk, 7 ev alatt elegendo ido allt volna a rendelkezesere az uj hazajaban, hogy sajat egzisztenciat alakitson ki. Kulfoldon ez meg 2 gyerekkel , ferjjel is megy, sot. Ha valaki keresi a helyi kis kozossegeket, elobb-utobb talal maganak olyan munkat, amit tiszta lelkiismerettel es esetleg a szakmajaba vagon is el tud latni. De nekem most ebbol az jon le, hogy 7 evig hawaioztak, nem adoztak, eltek a napos oldalon, de elfogyott a le, igy most aniko kitalalta, hogy inkabb elhagyja a komplett - amugy szereto - csaladjat, es eladja magat jo penzert egy igencsak ketes alaknak, aki a vajna. Nem vagyok benne biztos, hogy vajna reven nem kap-e valamifele adokedvezmenyt, adoelkerulest, amivel meg tobb maradhat a zsebeben.
Persze, nezhetjuk ugy is, hogy vajnanak MUSZAJ ot jol megfizetnie, mert mar senki profi nem maradt a TV2-nel, marsi meg ugy erzi, hogy fizessek is meg, ha mar egyszer hatrahagyta a csaladjat.

En minden esetre - ha bajban lennek az uj hazamban, es haza akarnek menni a szakmamba dolgozni ujra - azert nem zuhannek bele az elso felkinalt lehetosegbe, hanem "piackutatnek", hiszen en mar letettem valamit a szakmamban, es nem biztos, hogy meg kene magam alazni egy vajna-felenek. Lehet, hogy aniko megse volt a Top 10 kozott annakidejen, "csak" tevezett?
karma1
@1magyar: Csak EGYETLEN KONKRET nevet - ugy ertem: etterem nevet - , ha lehetne...Nem ezt az ocska, osszetakolt cikket, amit ez a szennyoldal kozol...

(Csaladi vallalkozasunk volt B. szarszo kozeleben, tudom, mit beszelek...)
Aki nem annyira fitt, hogy nem tud 90 napot vegigdolgozni egy szezon alatt, az ne is csodalkozzon, hogyha mast talalnak helyette. Ne feledd, hogy viszont az ev 9 honapjaban meg szinte nincs is mas munkalehetoseg, es a konyhakban fiatalok, max. kozepkoruak dolgoznak. Asszem, Te egy hetig se birnad Nyugaton a munkastilust, otthon meg panaszkodsz, hogy milyen nehez munkat kapni...)
papa.49
Már kiderült az igazság valami sérvműtét miatt jött ő haza, mert ugye jobban bízik az itthoni orvosokba, vagy csak kevesebbet kell fizetni érte::::::::
soljanka
@karma1: Nagyon rebesgették, hogy a férjuram a szcientológusok közé keverdett.
Nos azok "zabálják" az ember pénzét.
karma1
@soljanka: Erdekes valtozas palik eleteben: azelott vad kommunista volt, innen egybol ment a scientologusokhoz?...Hmmmmm... Mindegy, csak valami irrealisban higgyen?...:o)))
soljanka
@karma1: Vagy irreálisan (sok) pénzt keressen.
A szekta ezt lehetővé teszi, ha kellően gátlástalan vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.