Néhány éve még Hajdú Péter tiltakozott leghangosabban egy Törökbálint szomszédságában épülő lakópark miatt, és perrel fenyegette a polgármestert, ha a város kertvárosias jellegét veszélyeztetni meri.

Most úgy tűnik, fordult a kocka. A Bors értesülései szerint ugyanis az újonnan felépülő lakópark szomszédságában épülő pláza tulajdonosa éppen a korábban elégedetlenkedő műsorvezető és felesége, Sarka Kata lesz.

Hajdúék tavaly alapítottak egy céget, amely most 50%-ban birtokolja azt a vállalkozást, amely a háromszintes pláza építését biztosítaná a lakópark közvetlen közelében. 

A Bors úgy tudja, az épület alapterülete 8000 négyzetméter lehet, benne többek között fitneszteremmel, játszóházzal, 510 négyzetméteres CBA-val és kétszintes mélygarázzsal.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@ila51: Az összes cölöp között messze a legcsinosabb, csak neki is hiányzik ott fent valami, vagy csak annyi van mint a tyúknak, hogy ne szarja össze az udvart)))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Undorító egy pár, annyi szent! fideszes mind a kettő, és köztudott, hogy hajdú, mindig is arra táncolt, ahonnan zsíros hasznot remélt. Gerinctelen élősködő ez is!
csa-csa
@papa.49: annyi sincs, mert a tyúk rendesen összeszarja az udvart!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.