Tejhabot készíteni nem is olyan egyszerű, mint ahogy elsőre látszik. Ez a feladat odafigyelést, és némi gyakorlatot kíván - De mi is az a tejhab? A tej gőzölése, habosítása olyan folyamat, amely során a tejet felmelegítik, és ezzel egyidejűleg forró levegővel (gőzzel) dúsítják. Ezt a tejhabot az eszpresszó alapú kávékhoz szokták használni, például a cappuccino-hoz, vagy a latte machiato-hoz.

Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.