Mindenki Gundija a Facebookon kapja az ívet kommentelőktől. Az Eurovíziós Dalfesztivál hazai műsorvezetője ugyanis sokak szerint homofób megjegyzést tett.

A Blikk szerint ez a mondat verte ki a biztosítékot:

„Azok a nézők akik most csak hallgatták a produkciót és nem nézték, jobban jártak”

- így kommentálta a lengyel Michal Szpak produkcióját az eurovíziós dalverseny második elődöntőjében Gundel.

Követői azt is felróják neki, hogy nem ez az első ilyen megnyilvánulása, tavaly állítólag a nyertes Conchita Wurstra tett hasonló megjegyzést.

"Gundel Takács Gábor miért ilyen felszínes, primitív, homofób seggfej?! Nem először szól be, szól le valakit fanyalgóan élő műsorban. Őt minősíti. De a tv-csatornát is (Duna Televízió), mely büntetés nélkül hagyja az ilyen megnyilvánulásait"

- írta a műsor honlapján valaki.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
@Horizont: Brilliant voice! Szerintem nagyon jó hangú pasi, jól is néz ki. Hogy a körmei feketére vannak mázolva? Na és?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@almalibre: Éljen a szólásszabadság! Feltéve, ha tartalmában nem ellenkezik a liberalizmus eszmeiségével.
WF
@Eriksson: Én azért szétválasztanám a liberalizmust a ma uralkodó ultraliberalizmustól. Az előbbinek a vallás- és szólásszabadság, a kisebbségek és a nők emancipációja volt a célja (ma is mind támogatható) míg az utóbbi szinte kizárólag a homokosok és ferdehajlamúak ügyét és az abortuszjogot védi igen harciasan, sokszor a liberális alapértékek (vallás- és szólásszabadság) rovására is. Nyugat-Európában és USÁ-ban már szinte üldözik a kereszténységet, hitvalló keresztényeket provokálnak és hurcolnak meg csak azért, mert bibliai értékrend alapján akarják élni az életüket. (Vicces, hogy közben az iszlamista bevándorlókat a keblükre ölelik :-( )
Eriksson
@WF: Igen, itt én a mai értelmezésű liberalizmusra gondoltam. Az eredeti, amely tiszteletre méltó eszme volt, köszönő viszonyban sincs a mai "eszmékkel".
Az iszlamista bevándorlók ölelgetésével rossz lóra tettek, mert azok nem tesznek különbséget eszme és eszme között, elég, ha az ellentétes a saját hitükkel, életszemléletükkel. Európa szabadossága miatt pedig nekik is több terük nyílik az általuk erkölcstelennek vélt szokásjogok "megbüntetésére".
Peller Anikó
A torzszülötteknek nem tetszik egy kis fanyalgás? Mit szeretnétek inkább, fa nyalni?
Levendula
Na, G.Takács Gábor!
Ki kapta a harmadik legtöbb szavazatot a nézőktől? A lengyel srác.
nezelodo
Nem csodálkozom a kiszóláson. Csak hatott rá a munkahelyi környezet és az ott megszólalók szokásai. Ezért fordulhat elő hogy "nem veszi észre maga se".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.