Hozzávalók: - 45 dkg eper - 25 dkg nyírfacukor (xylit) - 3 dl víz Elkészítése: Mosd meg alaposan az epret, távolítsd el a csumáját! A vízben keverd el a nyírfacukrot, majd hevítsd fel oldódásig! Tedd hozzá az epret, majd lassú tűzön 10-15 perc alatt főzd puhára, közben állandóan kevergesd, oda ne kapja! Ha levetted a tűzről, egy robotgép segítségével pépesítsd az epret! Majd ismét forrald fel, és szintén lassú tűzön15- 20 perc alatt főzd sűrűre! Töltsd bele egy tisztára mosott üvegbe, és tedd hűtőbe! Szóda- vagy ásványvízzel hígítva 2-3 nap alatt fogyaszd el! Próbáld ki málnából is!

Feltöltő: HillVital
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.