Nagynyomású nitrogénnel kávét is lehet csapolni, csakúgy, mint sört. A nitrokávé egy ugyanolyan krémes és habos ital, mint a barna sör. Ráadásul egészségesebb is, mint az átlagos kávék, mivel cukor és jég nélkül szolgálják fel. A nitrogén befolyásolja az ital ízét és a textúráját. Az eddigi visszajelzések alapján annak ellenére, hogy nem tartalmaz cukrot, ahhoz képest édes. A cukormentesség mindenképpen egészséges, és lehet, hamarosan már itthon is fogunk tudni fogyasztani nitrokávét, mivel jelen pillanatban még csak külföldön fogyasztható.

Feltöltő: HillVital
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.