Botrány az iskolában! Tanárok alázták meg a kisdiákokat, hogy kiderítsék, melyik kisgyerek piszkította össze a lánymosdót – írja a Blikk.

A dömsödi intézmény épületében valaki­ az illemhely mellé piszkított még május végén, a problémát pedig embertelenül orvosolta a pedagógusokból és takarítónőből összeállt bizottság.

A 2. b és 3. c osztályos diák­lányokat egyszerre hívták az udvarra, és sorba kellett állniuk.­ Ezután a tanár nénik és a takarító hármasával hívta­ be őket az egyik terembe, majd mindenkinek le kellett venni­ a bugyiját és pucsítani a tanároknak, hogy megtudják, ki kakilt a WC mellé. Egy 8-9 éves kislánynak hogy magyarázzuk meg szülőként, hogy ez természetes, kicsikém, a tanár néni nem téged akart ezzel büntetni?

– fakadt ki dühében az egyik helyi édesanya, aki azt is elárulta, hogy van olyan kisgyerek, aki azóta iskolába sem ment.

Az anyukák összefogtak és a Klikhez fordultak, akik kivizsgálták az ügyet. A takarítónőt elbocsátották, míg a pedagógusokat azzal büntették, hogy két évig nem kaphatnak fizetésemelést, illetve mindhárom pedagógus megbüntetését javasolták a Pest megyei tankerületi igazgatónál. A ráckevei kapitányság nyomoz, gyanúsított még nincs.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
..." A ráckevei kapitányság nyomoz, gyanúsított még nincs ." ...

Ez aztán az igazi RENDÖRSÈG !!!
Ismerjük az elkövetöket, csak gyanusitott nincs !!
Gratulálunk, Sanyibá !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Ezt egy buta tanár tehette,mert egyesével kedvesen,beszélgetéssel megtudhatta volna.
Cicamama55
Mit kell itt nyomozni?! Azonnali el kellett volna bocsájtani, alkalmatlan arra, hogy gyermekeket neveljen! Az ilyen tanító a pályára alkalmatlan! Tudatosan nem használtam a pedagógus szót!:(
karma1
@X-ray: Hoho! Es ha nagy ravaszul Te lukasztottad ki a gumidat??? Erre az egyszeru dologra nem is gondoltal , ugye? Nahat!

Mondd, hogy lehet ekkora nagy az Isten allatkertje???
(Remelem, mar az elso kinvallatas utan mindent bevallottal, azt is, hogy el akartad lopni a kocsidat... Tudod, nem szeretem, ha valaki sokat szenved...:o)))))))
karma1
Hat ha en eloszor talalkozom az iskolaigazgatonovel, akkor befogom a gyerekem szemet, nehogy visszamaradjon a novesben, es gyorsan elkoltozom egy masik varosba, ahol valami gondozottabb kullemu, osszeszedettebb valaki az iskolaigazgato...
wagabund
a legjobb az volt, amikor a felháborodás hallatán az egyik tanerő azt találta nagy büszkén mondani, hogy -mit vannak úgy oda? négy-öt év múlva már maguktól tolják le a bugyijukat a lányok...gyanítom a tanerő már csak tudja...ős így kezdte a szakmát(a négyesen)

asszem ezen is kiakadt egy anyuka..

(ha igaz a hír)
Dr.Orbán.Viktor.sk
Le kellett tolni a bugyit?
Ki akarták nyalni a feneküket vagy pedofílok?
Szerencsére az én lányom nem oda jár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.