A technika segít tisztázni, ki erőszakolta kis híján halálra a kétéves kislányt. A rendőrség nagy erőkkel keresi a bántalmazót, számos tanút kihallgattak már az ügyben, de az eljárás ismeretlen tettes ellen folyik, vagyis egyelőre nincs gyanúsított – írja a Blikk.

A Blikk úgy tudja, minden embertől levesznek anyagmaradványt, vagyis nyálat, aki érintkezhetett a kicsivel. Ennek eredménye már napokon belül meglehet.

Információik szerint, az egész éjjel műtött, megerőszakolt gyermek esetében a kórház értesítette a nyomozókat, hogy a sérülések szexuális erőszakra utalnak. Ezt követően indult eljárás ügyben. Azt majd orvos szakértő dönti el, hogy később átminősítik-e a bűncselekményt súlyosabbra.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ezek nem tudnak mit kezdeni a DNS-sel, már bebizonyították, hogy a 12millába kerülő vizsgálattal sem sikerült az elhíresült telo lopást kideríteniük. Félő, hogy a szarakodásuk miatt itt sem lesz hamarosan tettes.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@Horizont: ha ez tényleg így van akkor ennek a szemét dögnek erősen köze van ehhez a szörnyű dologhoz. Ezt nem nevezném anyának, de állatnak sem, mert még az is foggal körömmel védi a kölykét. Ez a nő egy szörnyeteg...
Mézike
Utána érdeklődtem és azt hiszem ti is felhorkantok attól amit hallottam.
Nem lehet csak úgy egyszerűen ondó mintát venni a gyanúsítottaktól ahhoz engedély kell ám! Mert mindenki ártatlannak tekintendő amig be nem bizonyosodik a bűnössége.
Mézike
@justhpeter: Ha teszem fel a gyanúsított megneszeli és védőt fogad a védő elhúzhatja az engedély kiadását.
Baltával nem lehet, mert az már szövetminta lenne.
micfild
@micfild: Az apa volt.. már ha lehet az ilyen férget apának nevezni
Mézike
@micfild: Hogy a rosseb egye le neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.