"A lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll... " Pályatársai szerint egyetlen szakmai besorolás sem érvényes munkásságára, ahogy mondták, foglalkozása egyszerűen: Hofi. 80 éves lenne Hofi Géza humorista, Kossuth- és Jászai-díjas színművész, érdemes és kiváló művész.

Forrás: cultura.hu
Feltöltő: pro
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Volt szerencsem '76=tol minden szinhazi bemutatojat latni... Mindegyik maga volt a csoda, az egyszeri es a megismetelhetetlen,... Musoraiban az egy oraval azelotti hirekbol mar viccet, jelenetet csinalt, igy aztan minden eloadasa napi aktualitas volt...Orzom a lemezeit, kazettait, az eleterol szolo regenyt. (ami, sajnosm, nem sikerult a legjobban, a halala utan nagyon gyorsan adtak ki, nehany teny nem volt benne, nehany nem volt a valosaghoz teljesen hu, es maga a konyv nyomtatasa is kapkodva keszult.Talan azota letezik javitott kiadas, nem tudom).
Meg mindig elhetne, azt hiszem a kovetkezo 100 evre elore, minden napra lenne temaja... Sajnos...:O((((
lampa laz
Most igazán nagy szükség lenne rá, mert a humorával nagyon sok embert tudna ráébresztei a valóságra.
eugen4402
Csakhogy van egy félelmem. Az akkori nagyemberek - ha nem is örvendeztek minden poénjának - eltűrték, sőt a látszat kedvéért még mosolyogtak is hozzá.
A mi mai nagyembereink fényesre polírozott fejű szolgáikkal váratlanul gyomorba bokszoltatnák néhányszor, hogy örökre elmenjen a kedve a poénkodástól. Végső soron vannak nyugdíjas osztrák vendégmunkások is, enyhén megromlott látással és gyors Mercedesekkel...
eugen4402
@Horizont: Csak azért mondom, mert bosszant, amikor néhányan mindenhova egyenlőségjelet tesznek. Igenis vannak különbségek, csak észre kell venni őket.
Pl: látásból ismertem a városi pártbizottság egyik titkárát, mert előttünk szokott elpürrögni a Babetta-mopedjén, és minden szabadidejét a zsebkendőnyi kiskertjében töltötte, pedig mérnök-közgazdászként karfiol helyett termeszthetett volna kastélyszállót is, de neki a tisztesség többet ért.
Csodálkozó
Ma aktuálisabb, mint valaha.
Sokszor eszembe jut. Ennyi témája még sosem volt, sajnos.
Mangu
@lópicigáspár: @eugen4402: Igaz vagy sem a poénkodása, de semmire sem ment vele azon kívül, hogy az egész ország (egy-két érintett kivételével) röhögött a saját hülye mivoltán, mit jól mutatott be. Több gyűjtemény van, mely az emberiség fejlődése folyamán (ókortól napjainkig), az adott helyzetet helyesen értelmező embertől elhangzottakat tartalmazza, de akiknek szólt, azok sohasem tanultak belőle. A dolgok újra, meg újra ismétlődnek, csak a szereplők mások. Jelenleg aktuális (üzenet Brüsszelnek) Mark Twain egyik mondása - Ha választással meg lehetne oldani valamit, nem engednének választani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.