Minden részlet kiderülhet a Balaton Sound botrányról, így többek között az, mi történt a kanadai DVBBS öltözőjében megtalált, alélt lányokkal: önként mentek-e a sztárduó öltözőjébe és az is, hogyan került a kezükbe a bódító koktél – írja a Blikk.

A Blikk úgy tudja, a backstage be volt kamerázva. A konténer környékén megfordulók minden lépését rögzítették, így arról is felvétel van, ahogy a lányok megérkeznek a zenekar tagjaihoz.

A hat lány közül hárman szinte azonnal rosszul lettek. Egyikükre sírt, amikor rátaláltak. Volt, aki a vécében rogyott össze, volt, aki az öltözőben.

A lap információi szerint, a lányok egyikének többféle drog is lehetett a szervezetében, de mindketten megúszták nagyobb baj nélkül: órák alatt kitisztultak. A kórházban mintát vettek tőlük, ezeket elemzik. Információink szerint a felvételeket lefoglalta a rendőrség.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Na kiskurvák és ügyvédeik lehet gondolkodni egy újabb mesén... :) Hiába na a konzervatív-keresztény értékrend csodálatos!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@RonaGyuri: Annyira oda voltál az értelmeddel és kifog egy egyszerű kijelentés rajtad? A két "sztárra" céloztam!
vadnarancs
Na kiskurvák és ügyvédeik lehet gondolkodni egy újabb mesén... :) Hiába na a konzervatív-keresztény értékrend csodálatos!
RonaGyuri
@Bringás: akikhez szopni a kis kedvenced ment??? =))
Hellcat
Ne csináljunk már ebből ügyet jó? 200 másik bedrogozott ringyó meg máshol fetrengett a fesztiválon...
Fradigege
Ha esetleg belecsempészték. De a lányok azért szívesen odabújtak volna a srácokhoz. Nyilván jelentkeztek, hogy ott legyenek a VIP-ban! Sztárokkal! Sőt kanadai sztárokkal! Én eddig miért kaptam felnilemosó származékot? Senki sem akarja a szőrős testem?! Itt vagyok baby!
papa.49
Azért ne feledjük ŐK MENTEK, ÖNKÉNT ODA, ŐK ITTÁK MEG AZ ISMERETLEN ITALT...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.