A Kossuth-díjas előadóművész Somló Tamás csütörtök délutáni temetésén jelent meg, ahol többen először rá sem ismertek – írja a Blikk.

A Blikk megkereste a művészt, aki elmondta, hogy

Köszönöm az aggódásokat, valóban le vagyok fogyva, mert az elmúlt három hónap sok idegeskedéssel telt, sokat stresszeltem. Amúgy is hajlamos vagyok rá, a szakma kikészítette az évek alatt az idegrendszeremet. De jó úton haladok, hogy felhizlaljam magam. A cél, hogy felszedjek öt kilót, akkor újra versenysúlyomnál leszek.

Balázs Fecón májusban bypassműtétet hajtottak végre, és az orvosok augusztusig teljes életmódváltásra ítélték. Máshogy eszik, és a mindennapi mozgást is be kellett iktatni napirendjébe.

Az énekest márciusban műtötték először szívritmuszavara miatt, de túl hamar visszatért, nem pihent eleget. Májusban kellett újra kés alá feküdnie. Ekkor kiderült, sokkal nagyobb a baj, mint hitték. Azonnali életmentő beavatkozást kellett végrehajtani rajta.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Feco, szedd ossze Magad, mert tudod, nemcsak a Neoton Familia, hanem a Ze'ge' is hianyolna Teged...:o))) (A Ze'ge' a Zenegimnazium roviditese volt, ahova egyutt jartunk...)
Nehanyan atmentek a Zegebol a Neotonba is...

Ne dohanyozz, es a borospoharbol is legyen eleg egy nap egy...:o))))
karma1
@Szeparepa2: Neki ez mar a masodik nyitott szivmutete, az elso valamikor 15 eve volt... Fiatalt koraban nem vetette meg az italt, ez nagy divat volt akkoriban (es gondolom most is), de O egy nagyon erzo, nagyon kedves srac. Meg az altalanosbol ismerjuk egymast, ugyanannal a zongoratanar neninel kezdtuk a tanulmanyainkat, mindkettonket ez a zongoratanar neni biztatott a folytatasra. Sajnalnam, ha rakos lenne, vagy valami mas, komolyabb baja lenne. Tehetseges zenesz, jo ember...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.