Péntek estig kellett várni a hét hírére, nagyszabású vetítéssorozatra készül egy olasz filmeket forgalmazó cég: Bud Spencer és Terence Hill filmek lesznek láthatók... a mozikban!

A Cinenuovo ügyvezetője, Maresch Dániel az Origónak elmondta: novemberben jön az első, aztán havonta kerül fel egy-egy újabb vígjáték a mozik műsorára. A következő alkotásoknak vették meg a mozis forgalmazási jogait:

- Bűnvadászok
- És megint dühbe jövünk
- Kincs, ami nincs
- Nyomás utána!
- Nincs kettő négy nélkül

A cég az olasz páros legnépszerűbb filmjeit választotta ki, és még javában szervezik a vetítéssorozatot. Az biztos, hogy a filmek digitálisan felújított változataira lehet majd beülni, viszont azon is dolgoznak, hogy a klasszikus magyar szinkronnal együtt élvezhessük gyerekkori kedvenceink pofozkodásait.

A Cinenuovo országos terjesztésben gondolkodik, az egyik budapesti moziban pedig egy komoly fesztivált próbál tető alá hozni, amely ünnepként funkcionálna, és kísérőprogramokkal egészítené ki a vetítéseket – írja az Origo.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
@Mirabilis: Nem baj, nemrég pont erre gondoltam, hogy annyi jó film van, amit mindig csak tévében látunk, ott viszont évente kétszer, milyen jó lenne moziban is megnézni ezeket, sokkal másabb lehet a hangulata...
leszúrt rittberger
@Mirabilis: Nem baj, nemrég pont erre gondoltam, hogy annyi jó film van, amit mindig csak tévében látunk, ott viszont évente kétszer, milyen jó lenne moziban is megnézni ezeket, sokkal másabb lehet a hangulata...
simmering73
Évek óta, minden hónapban ebben a sorrendben mennek az összes tévé csatornán. Nem unjátok még?
vadnarancs
Nos nem unjuk! Ha valaki nem kíváncsi rá, akkor ne nézze! Imádom a filmjeiket, mindig megnézem őket a mai napig is, pedig legalább 100x láttam mindet! Kéretik tiszteletben tartani!
Yoda69
@Mirabilis: A Piedone filmek koraban volt a csucson. Szamomra az a Bud Spencer maradt meg.
ila51
@Yoda69: Én is a Piedone korában készültek szerelmese vagyok. Nem részletezem , de ahogy az Afrikában részben megy a homokban a lány után , azt a kecses lépéseket az a nagy test , vagy ahogy úszik a krokodilok elől...stb... az biztos hogy egy mozi jobb élményt nyújt. Addig is itt a Youtuben sokszor megnézem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.