Ingyenes koncertet adott szerdán Plácido Domingo legendás operaénekes a budapesti Papp László Sportarénában. A szervezők a kedvezőtlen időjárás miatt választották a helyszínt, ami 12 ezer férőhelyével szűkösnek bizonyult a 20 ezres nézősereg számára.

Nem csoda, hogy tumultus, lökdösődés és veszekedés kísérte az eseményt – derül ki a 168ora.hu videójából.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Bringás: Kötelező a hülyeségeged csillogtatása? Bevallhatod hogy a placebó szó jelentéséről fingod nincs, idétlenségeddel palástolod a tudatlanságodat
Bringás
@silber13: Még mindig jobb, mint tahósággal kompenzálni az impotenciát! Igaz pubika?
silber13
@Bringás: Már megint hülyeségeket vinnyogsz!:-)) A két dolog hogy jön össze?:-))) Valóban buta vagy. Csak mondod a marhaságokat mint a vezíred!
Bringás
@silber13: Gondolkodj, az jót tesz! Vagy próbáld meg!
silber13
@Bringás: Olyan tevékenységet akarsz ajánlani te (?) nekem(!) aminek teljes híjával vagy! Sajnállak !:-))) Egyébként nyugodtan viccelődhetsz az elmebeteg vezíreddel, annak patologikus ötletrohamaival, de nem teheted meg egy világhírű művésszel.
silber13
@Bringás: Ami meg az általad említett tudományt, a hegedű fújását illeti, az igaz nálad és a fityiszes brancsnál, beleértve a vezíredet is. Csak éppen nem fújás, amit műveltek, hanem MEGFÚJÁS! Magyarul ellopás, amiben nagy a rutinotok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.