Bejárta a világot az a fotó, amit a brit Mirror hozott le egy különleges szalonnaszeletről. A húsdarabon jól kivehető az állat mellbimbója, amivel szerencsétlen az utódait szoptathatta. 

Mellbimbós szalonnától fordul fel az internetezők gyomra

Tényleg megbotránkoztató ez a hentesi hanyagság? Vagy csak annyira elrugaszkodtunk már a valóságtól, hogy elfelejtettük, bizony, ahhoz, hogy húst ehessünk, állatokat kell megölnünk?

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
oncogito
@Eriksson: - nem erről beszélek. Arról beszélek, ami a képen van, amit belinkeltem.
Hogy embertelenül tartják az állatokat, a nagyüzemi állattartásnak nem ilyennek kellene lenni. Nem feltétele a húsevésnek, ha élhető életet élnek az állatok és gyors, fájdalom mentes a haláluk.
Ha ezt magyarázni kell - akkor fölösleges minden további betű.
oncogito
@Eriksson: - ezerszer leírtam már vakoknak és süketeknek: az ételt nem csak a tálban kellene megbecsülni, hanem az előéletükben is.
De ez az emberek zömének nem igénye...
Eriksson
@oncogito: Ne nekem magyarázd kedves. Ez van, oszt annyi.
Ha rendesen nevelt állat húsát karod enni, akkor nevelj magadnak.
Annak idején amikor beléptünk az Eu-ba, szigorú szabályokat állítottak fel a házi sertéstartáshoz. Pl. moslékot nem lehet nekik adni, mert fertőzésveszélyes, játékot kell biztosítani az állatkáknak, hogy ne unatkozzanak, meg ilyenek.
Vajon a nagyüzemihez milyen előírások vannak az Eu részéről? Vagy ott nem érdekes, csak a profit?
oncogito
@Eriksson: - kedves, én vega vagyok, mert nem fogadom el, hogy ez van.
Oszt annyi.
Eriksson
@oncogito: Okosan teszed. A világ állatainak sorsát úgy sem tudod befolyásolni, így legalább nem veszel részt pusztításukban.
gulyasgyula
Hölgyek , urak és annak aki nem tudná:: ez egy anyadisznó hasa szalonnája füstölten isteni finom a ""CSECSET"" nem szokták levágni róla csak mikor fogyasztják van rajta 10-14 körül és hogy nézne ki a szalonna a lukakkal ..Ahogy elnézem ez már nem olyan finom mert nem volt perzselve ,se sózva és valami löttyel van pácolva ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.