Felháborodtak a rajongók Rihanna koncertjén. Fél órát késett és csak alig több mint egyórás koncertet adott a szupersztár a fesztivál nulladik napján – számolt be az RTL Klub Híradója.

80 ezren buliztak az énekesnő fellépésen, többtucatnyian lettek rosszul a tömegben, amíg vártak rá, és sokan csalódottak távoztak. A fesztivál szervezői sem számítottak arra, hogy Rihanna csak haknizni jön Budapestre.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
1 millió dollár 1 óra nyávogásért, ez aztán az órabér!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@Mirabilis: Ilyen esetben nem nagyon érdemes pereskedni. Egy konkrét eset jutott eszembe a 60-as évekből. Egy hozzánk közeli városkában nagy csinnadrattával beharangozták az egyik legnépszerűbb énekesnőnk, és a szintén tévésztár kísérőzenekarának fellépését. A műv.házba már egy hangya sem fért volna be, még az udvaron is tolongott a tömeg. Aztán megjöttek a művészek, és a menedzserük, aki közölte, hogy a dupláját kéri annak a pénznek, mint ami a szerződésben állt... Szegény igazgató hápogott: "...dehát ez aláírták". Mire a tulaj közölte, hogy az az aláírás ára. A fellépés kétszer annyiba kerül. Nem lehetett szarozni, a tömeg meglincselte volna a rendezőket, ha elmarad a buli.
bakegya
@papa.49: JÓL TESZED...az én kedvencem a Kossuth-on kocsis évike az orbán interjúk kicsinálásában is remekel...aztán ahogy művészien horgolja körbe a fittymaszos mondanivalóját ,gazdasági kérdésekben...aztán ahogy közbevagdossa a mondandóját minden ellenzéki meghívottnak,hát az fényes,
MÁR SPORTBÓL HALLGATOM,hogy jobban informált legyek...a HÜLYESÉGEIKBŐL...ÜRES ÜGYELETEIM AMIT NEM FIZETNEK ERRE JÓK(.de nem vagy Te ilyen közérdeklődés fogyatékos.
Kevés ilyen racionalitással és közjóra éhes emberrel találkozik manapság az ember mint ahogy itt naprakészen itt és ebből következtetve szűkebb pátriádban is gondolom megnyilvánulni vagy képes.)Fárasztóak az már igaz.
Csizmás Kond
...és most erre a nagy csalódásra ismét tömegesen fognak kivándorolni a fiatalok...:)
szaboria1
Majd csak rájönnek a fiatalok nem kell annyira bálványozni ezelet mert élőben már egy sem énekel a színpadon pélébekről megy a műsoruk.
eugen4402
25 éve már, hogy eszembe se jutna, hogy ilyen cirkuszi produkciókra elmenjek.
1991. szeptemberben a Deep Purple volt az utolsó, nekem az volt a csúcs, annál jobb még nem "szerepelt a hazai étlapon". Még most is rezegni kezd a gyomrom, ha felidézem a Black night basszusfutamait...
eugen4402
@Mirabilis: Legfeljebb jövőre nem hívják. Majd választanak helyette egy másik felkapott díszes szappanbuborékot, úgyse a zenei élmény számít, hanem, hogy el lehessen mesélni, hogy "Voltam a Rihanna-koncerten!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.