A Mokka minden nap meghív valakit a Sztárban sztár leendő versenyzői közül. Szerdán Kecskés Tibor, azaz Kefír mesélt arról, hogyan készül a show-ra.

Elmondta, hogy a felkérés épp nyaralás közben érte, ami után azonnal elhatározta, hogy fogyókúrába kezd. Azóta hat kilótól sikerült megszabadulnia, majd mielőtt folytathatta volna, Demcsák Zsuzsa közbevágott.

Ha szabad mondanom, még mindig egy picit van rajtad, nem?

– szegezte az énekesnek a kérdést Zsuzsa.

Kefír jobb híján helyeselt, majd elmondta, hogy a diéta alatt kiiktatta a szénhidrátot, így köret nélkül eszi a steak jellegű húsokat. Ekkor Demcsák visszakérdezett: “a vörös húsokat?” Kefír ezután magyarázkodni kényszerült: “Inkább akkor úgy mondom, hogy a grillezett húsokat.” Majd a műsorvezető fölényesen elmormolta: “Az más, igen…”

A roppant kínos interjú itt nem ért véget. Demcsák többször is megszakította a beszélgetést, hogy a Rióból hazatérő sportolók gépét nézhessék. Majd, mintegy mellékesen újra visszafordult az énekeshez:

Ami nagyon nagy dolog szerintem, hogy az elmúlt években nem nagyon lehetett hallani rólad és ez egy óriási lehetőség neked, hogy megtudd mutatni, mi van benned

– közölte Zsuzsa Kefírrel, aki elmondta, hogy eddig is futott a szekere, csupán a bulvárlapokból vonta ki magát, aminek örül is, hiszen nem szeretné, hogy csak a magánéletéről szóljanak a hírek.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Szerintem Demcsák kicsit visszavehetne az arcából! Nagyon pökhendi, beképzelt egy nő, de egy TV műsorban illene viselkednie, hát ez neki nem sikerül!!
Lenne neki is mit a "szemére hányni", nem kellene ennyire fölényeskedni, nekem nagyon visszataszító. Kiváncsi lennék rá, ha neki ilyen kérdéseket tennének fel, hogy reagálna??
Igaz, Kefírt már rég láttam (anno sokat szerepelt rádióban, tv-ben) de ilyen stílust akkor sem érdemelt, ha már kicsit a feledés homályába is merült.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qrfly
@ágimami:..." Nagyon pökhendi, beképzelt egy nő..."

lehet van alapja..az urban legend sterint nem akárkik a barátjai...
Aki Én
@prime777: 19:11 Ez a Bencsik pont a Bayer szintje. Úgy beszél a baloldaliságról, mint valami betegségről, ami önmagában ostobaság, de ha még megemlítjük a múltját, na akkor még igazán érdekes. Érdekes, hogy a kivedlett komcsik, Kövérrel és mondjuk éppen Bencsikkel az élen komcsiznak a legtöbbet. Azt elfelejtik, hogy éppen ők voltak a kiszolgálói, életben tartói annak a rendszernek. Undorító köpönyegforgató, seggnyaló férgek, amit érdekes módon a híveik nem értenek. De mit nem lehet ezen érteni?
Döbbenetes, hogy ezek az emberek még büszkén mutogatják magukat a közéletben, mikor éppen nekik kellene mélyen elbújni. De hát aki ilyen, az ezt nem is érti, hiszen ha értené nem tenné.
prime777
@Aki Én: Én már leírtam.
A komcsik komcsiznak mióta világ a világ. :)
Az őket támogató tömeg pedig feltehetően jól meg van jutalmazva,vagy az olyan barmok mint a bringás azok meg feltétel nélkül leborulnak előttük és istenként imádják őket.
Ennyi.
Ész érvek vagy magyarázatok most már látom teljesen feleslegesek.
Mikor a bringás azt mondja nekem ,hogy a fidesz sosem lopott, mutassak egy bírósági végzést stb.
Egyértelmű,hogy hülyének nézik az embert,mert olyan nincsen a világon aki ezt valóban elhiszi.
A legkártékonyabb ez a réteg.
A gőgben és pökhendiségben észre nem veszik mit tesznek.
Illetve tudják nagyjából csak kit érdekel ,minden belefér és mindegy milyen áron.
Ezeket agyon kéne ütni az ilyen embereket.
Aki Én
@prime777: Szerintem a Bringás egy troll. Egyszerűen képtelenség, hogy valaki valóban ilyen legyen. Szerintem jókat mulat, mikor látja, hogy komolyan vesszük.
prime777
@Aki Én: Már bocs,de én nem szeretem az olyan embereket akik kárörvendőek.
Bástya Béla Elvtárs
D: - Ha szabad mondanom, még mindig egy picit van rajtad, nem?
K: - Benned is alkohol, nem???
D: - ?!
K: :-)
D: - Ami nagyon nagy dolog szerintem, hogy az elmúlt években nem nagyon lehetett hallani rólad és ez egy óriási lehetőség neked, hogy megtudd mutatni, mi van benned...
K: - Bennem kefír, joghurt + tejföl... benned whisky?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.